TAKVA SE JEDNOM RAĐA! PROŠETALA ULICOM U LEOPARDU: Sofija Vergara UBIJA u petoj deceniji,njena lepota VREDI MILIONE
Sofija Vergara, Foto: Profimedia

lepotica!

TAKVA SE JEDNOM RAĐA! PROŠETALA ULICOM U LEOPARDU: Sofija Vergara UBIJA u petoj deceniji,njena lepota VREDI MILIONE

"Kakva mačka","Prelepa", "Ona ne stari", "Najzgodnija glumica u Holivudu", glasili su komentari najvernijih obožavatelja Sofije Vergare

Objavljeno: 08:54h

Kolumbijsko-američka glumica Sofija Vergara (48) je uslikana na ulicama Los Anđelesa dok je išla na snimanje emisije "America's Got Talent" gde se nalazi u ulozi žirija, a ovom prilikom je zbog svog prelepog izgleda izazvala lavinu komentara fanova.

Naime, najplaćenija glumica za 2020. godinu je prošetala u lepršavoj haljinici sa leopard dezenom, a izgledala je lepše nego ikad.

Sofija je imala prelepu frizuru - blage lokne koje su joj dodatno istakle ženstvenost, obula je crne visoke sandale i ceo izgled uparila sa crnom torbom na kojoj je takođe bio leopard dezen.

Vergara je imala svetlobraon naočare za sunce i roze karmin na usnama, a kada je prošetala od automobila do studija, svi prolaznici su se okretali za njom.

1 / 4 Foto: Profimedia

"Kakva mačka","Prelepa", "Ona ne stari", "Najzgodnija glumica u Holivudu", glasili su komentari najvernijih obožavatelja.

Prethodnog dana Sofija je prošetala u crnoj, uskoj haljini koja joj je istakla sve obline, a nove fotografije kolumbijske lepotice pogledajte u galeriji u tekstu.

Podsetimo, Sofija Vergara je prošle godine na malim ekranima zaradila 43 miliona dolara, što joj je dalo titulu najplaćenije glumice u Holivudu za 2020. Druga po redu je Anđelina Džoli sa 35,5 miliona dolara, dok se n atrećem mestu nalazi glumica Gal Gadot sa 31,5 miliona dolara.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.