"PRONAŠLE SU LOKACIJU SNIMANJA I ČEKALE ME": Glumica progovorila o situaciji koja je zadesila, OSTALA BEZ TEKSTA!
Foto: Instagram printscreen

opa!

"PRONAŠLE SU LOKACIJU SNIMANJA I ČEKALE ME": Glumica progovorila o situaciji koja je zadesila, OSTALA BEZ TEKSTA!

Ljudi je prepoznaju po ulozi!

Objavljeno: 08:29h

Mlada glumica priznaje da nekada ne zna da izbroji do deset, a kako naglašava, od svoje junakinje iz serije “Igra sudbine” želela bi da poseduje i njenu hrabrost.

Ulogom Une, skromne i požrtvovane devojke, Dragana Mićalović je pobrala simpatije gledalaca. Kako kaže, zadovoljna je reakcijama ljudi.

- Dešava mi se često da mi devojčice na ulici prilaze da se upoznamo, ali kada se predstavim i kažem: ”Zdravo, ja sam Gaga”, vrlo čudno mi odgovore: ”Ne, ti si Una”. Srećna sam ako su prepoznale dobre strane Une i smatraju da bi bilo dobro usvojiti poneku - kaže Dragana.

Na pitanje koje je osobine pokupila od Une, Dragana odgovara:

- Još učim od nje. Volela bih da imam više strpljenja, da naučim da izbrojim do deset, da posedujem tu njenu hrabrost.

Dragana Mićalović
foto: Damir Dervišagić

Serija “Igra sudbine” dobiće drugu sezonu, koja će imati još 100 epizoda, a Dragani je, kako ističe, veliko zadovoljstvo što je deo ovog tima.

- Apsolutno se radujem. Što radu, što susretu sa divnim ljudima koji rade na tom projektu. Tu mislim na celu ekipu iza kamere i naravno celu glumačku ekipu. Verujem da Žarku dugujemo zahvalnost u velikoj meri. Priča koja se iznova i iznova menja ne drži samo jednu liniju priče svih ovih epizoda. Žarko nas je doveo do toga da i mi iz ekipe sa nestrpljenjem iščekujemo njegove epizode da vidimo šta je novo smislio - kaže ona, koja je otkrila koje su joj to želje u narednom periodu na profesionalnom, a koje na privatnom planu.

- Da se posvetim studijama. Na drugoj sam godini glume, Fakulteta savremenih umetnosti. Poslednjih meseci zbog rada na predstavi ”Ana Karenjina”, zbog snimanja, nisam bila redovna na predavanjima. Srećom, imam divne klasiće koji mi sa svih strana donose beleške, vežbe koje moram da odradim i nadoknadim - naglašava ona.

Dragana Mićalović
foto: Dragana Udovičić

Dragana je nedavno proslavila trideseti rođendan, pa otkrila koji je bio najoriginalniji poklon, te ko joj je izmamio osmeh:

- Moje divne devojčice. Ja ih ne mogu nazvati fanovi, one to za mene nisu. One su moja nagrada za sve što sam uradila i za sve što radim. Jedan od najdražih je bio sada za rođendan. Pronašle su lokaciju našeg studija i čekale su me sa tortom, balonima, pesmom i jastukom na kome je slika mojih roditelja i mene kad sam bila mala.

Kako serija “Igra sudbine” od januara prošle godine obara rekorde gledanosti, a telenovela “Tajna vinove loze” bila na vrhu tokom nekoliko nedelja emitovanja, pitali smo Draganu da li se šalila sa sestrom Slobodom i zetom Vojinom Ćetkovićem da se takmiče ko će biti gledaniji.

Sloboda Mićalović, Dragana Mićalović
foto: Vladimir Sporčić

- Ne bavimo se time. Ali evo sad to čujem i srećna sam što smo porodično u dve tako gledane serije - bila je skromna Dragana.

Trudim se da život živim samo kroz ljubav

Dragana uspešno krije ljubavni život. Na pitanje koliko joj je ljubav pokretač, Dragana kroz osmeh kaže:

- Dosadih više i Bogu i ljudima ovakvim odgovorom na ovo pitanje. Ali da, težim i trudim se da život živim samo kroz ljubav. Ume da boli, ume da uzima od nas ono šta najviše volimo, ali isto tako ume i da voli i da bude divan. Ja želim da bude najlepši.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.