POSLE GODINU DANA ĆUTNJE: BRENA SE VRATILA SNIMANJIMA PA OTKRILA KOLIKO JOJ JE KORONA UTICALA NA ODNOSE U PORODICI
Foto: Damir Dervišagić

iskreno!

POSLE GODINU DANA ĆUTNJE: BRENA SE VRATILA SNIMANJIMA PA OTKRILA KOLIKO JOJ JE KORONA UTICALA NA ODNOSE U PORODICI

Progovorila i o odnosu sa Bobom

Objavljeno:

Folk zvezda Lepa Brena iskoristila je situaciju sa panedmijom koronavirusa da se maksimalno relaksira sa suprugom Bobom Živojinovićem, te su proteklih godinu dana najmanje boravili u Srbiji. Svake druge nedelje obilazili su luksuzne destinacije, što je dovoljan dokaz da za Brenu nije bilo zime, u svakom smislu te fraze.

No, najveća muzička zvezda odlučila je da se posveti i poslu, pa je za potrebe emisije „Studio“ koja je uvertira za dodelu muzičkih nagrada „Mac awards“ snimila stare pesme u novom ruhu, što će njena publika uskoro moći i da čuje.

Lepa Brena
foto: ATA IMAGES

Da li ste zadovoljni novim aranžmanima za vaše stare koje će publika uskoro moći da čuje?

- Od onih sam pevača koji nisu sigurni da svaka pesma koja je obrađena bilo gde u svetu može da bude dobra kao original. S druge strane, smatram da je Dušan Alagić od pesama koje smo izabrali, a koje sam ja pevala, napravio jednu fantastičnu promenu aranžmana da se čak i meni dopalo i imala sam neke svoje lične improvizacije u pevanju.

Verujemo da ste se uželeli publike i gostovanja? Posle koliko vremena ste se ponovo spremili za jedan scenski nastup?

- Pa sigurno posle jedno godinu dana. Mnogi su me pitali da li sam pevala? Mislim da profesionalci i ljudi koji pevaju, pevaju svojoj publici. Oni ne mogu da pevaju u svom kupatilu i samom sebi, potrebna je publika. Iskreno se nadam da ćemo već od jeseni početi da nastupamo i da će biti mnogo bolja situacija.

Lepa Brena
foto: Printscreen

Vi ste žena od akcije, stalno negde putujete, trenirate, kako provodite ove dane dok je pandemija još uvek prisutna u celom svetu?

- Iskreno da vam kažem, vama to izgleda verovatno obično i jednostavno, međutim kada neko posle četrdeset godina karijere prvi put godinu dana odlazi u krevet pre ponoći, kada se budi u zoru svež i odmoran, ja moram da kažem da je mene ova situacija resetovala. Do sada nikada nisam imala neki plan kada je ishrana u pitanju, ali sam sada počela da vodim računa. Počela sam da vežbam. Ipak uželela sam se publike i to je ono što mi sada trenutno najviše nedostaje.

Dosta putujete sa svojim suprugom, gde vam je bilo najlepše?

- Boba i ja smo na neki način svetski putnici i nas nikada ne drži mesto. Volimo da putujemo, svuda da budemo, ali ne i da ostajemo previše dugo. Nas dvoje gde god da odemo posle izvesnog vremena, jedva čekamo da promenimo sredinu. Stalno smo u akciji što zbog posla, što privatno, ali uvek spajamo lepo i korisno.

Lepa Brena, Boba Živojinović
foto: Damir Dervišagić

Boba i vi ste 30 godina u braku, kako to izgleda na vašim putovanjima, da li se zasitite jedan drugoga?

- Mi smo godinama postali sve kompatibilniji, tolerantniji i razumniji jedno prema drugom. Nas dvoje smo trideset godina u braku i ne verujem da smo ikada proveli više od petnaest dana, a da smo bukvalno zajedno. I kada je nastala jedna ovakva situacija u kojoj smo se našli, ne samo mi, već čitav svet, proradi vam još više razum. Boba i ja smo shvatili da nam je fantastično kada smo zajedno i da ne treba da se plašimo da provodimo vreme jedno sa drugim, zato što smo naučili da međusobno ugađamo i pre svega, shvatili smo da smo partneri u poslu i dobri prijatelji u privatnom životu.

Deca mi ne luduju zbog korone!

Narodna poslovica kaže „Mala deca, male brige, velika deca, velike brige“, kakve vam brige vaša deca sada priređuju s obzirom na to da su odrasli, i manje više ispunjeni?

- Od kako je nastala ova pandemija, ja sam se malo odmorila. Više se ne pale automobili, nema putovanja, jurnjave... Znam kada će doći kući, uvek se jave, ne postoje žurke, tako da sam zaista bila mirna celu ovu godinu.

Filip Živojinović, Lepa Brena, Boba Živojinović, Aleksandra Prijović, Viktor Živojinović, Stefan Živojinović
foto: Zorana Jevtić

Napisali ste na vašem Instagram profilu da je svaki dan doživljaj uz kapetana Bobu, te nas zanima da li možete da nam otkrijete koja je to zanimljiva situacija bila između vas i njega?

- Malo je to previše intimno pitanje, pa vam to neću otkriti. Ali znate kako, kada imate jednog čoveka koji je uvek inovativan, pun dobrih ideja, veoma kreativan, društven, koji voli život, posao, e pa sa takvim čovekom može samo da vam bude zadovoljstvo, da budete uvek i zauvek zajedno.

Da li ste upoznali Madonu, ona je vaša komšinica u Monte Karlu?

- Srela sam je u liftu. Ona je slatka, međutim, mnogo je sitnija nego što sam je ja zamišljala. Sva je u mišićima. S druge strane, lepo je kada sretnete nekog ko je toliko svoj život posvetio profesionalizmu i na kraju svojoj deci. Osetite to zadovoljstvo da vidite nekoga ko je ustao jako rano da ispija prvu kafu, pa posle toga sa svojim telohraniteljima odlazi na trening i jutarnje trčanje.

Često kažu da ste vi naša Madona, volite li kada vas porede sa njom?

- Ja ne znam da li sam Madona, ali odlično znam šta sam i ko sam. Ne osećam zaista potrebu da se poredim sa bilo kim, ali poštujem ljude i žene koje ulažu u svoj život i karijeru.

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.