BILA JE MIS DANSKE, ZARADILA JE VIŠE OD 20 MILIONA DOLARA: Našla se na IVICI SMRTI zbog snimanja, a danas dominira!
Foto: Profimedia

Jedno snimanje ju je umalo koštalo života!

BILA JE MIS DANSKE, ZARADILA JE VIŠE OD 20 MILIONA DOLARA: Našla se na IVICI SMRTI zbog snimanja, a danas dominira!

Helena ima vrlo uzbudljiv život!

Objavljeno:

Čuvena manekenka je decenijama intrigirala izgledom. Helena Kristensen čini to i u 52. godini.

Na fotografiji u kojoj je Helena Kristensen u kupaćem kostimu, a objavljenoj na njenom Instagram profilu, vidi se zanosna figura ove manekenke, o kojoj piše i "Dejli mejl". Pogledajte kako ona izgleda na pomenutoj fotografiji.

Helena Kristensen
foto: Profimedia

Top formom Helena obara predrasude da je lepota žene ograničena godinama, a kada je pitaju ima li neke posebne tajne njenog izgleda, često ume da bude tajanstvena, mada je jednom prilikom za "Dejli mejl" rekla da obožava da pliva, da joj je važno da primenjuje razne vrste vežbanja kao i da treniranje mora da bude povezano sa prirodom.

Bivša mis, čuvena manekenka, majka

Za Helenu Kristensen čulo se još 1986. kada je postala Mis Danske. Kasnije se bavila manekenstvom i pripadala grupi čuvenih supermodela devedesetih, u kojoj su bile i Naomi Kembel, Sindi Kroford, Klaudija Šifer....

Helena je bila i Anđeo modne kuće "Viktorija sikret", bavila se dizajniranjem odeće, a u opisu njenih zanimanja piše i da je fotograf. Bila je suosnivač magazina "Nylon", koji je objavljivan od 1999. do 2017. godine.

Helena Kristensen
foto: Profimedia

Bila je u vezi sa Majklom Hačinsom, a iz veze sa Normanom Ridusom ima sina Mingusa. Zabavljala se sa Polom Benksom.

Helena danas živi u Njujorku, ima svoj stan u Kopenhagenu, a jedno vreme živela je i u Monaku.

Baveći se pre svega manekenstvom zaradila je 20 miliona dolara.

Nesreća koja ju je zamalo koštala života

Helenu Kristensen je manekenstvo dovelo i u situaciju opasnu po život. Bilo je to devedesetih na snimanju naslovne strane "Voga" sa fotografom Fabricijom Fabijem.

"U jednom trenutku pokvario nam se brod. Kopno nije bilo ni na vidiku, a zalihe hrane i vode bile su sve tanje. Dok smo čekali pomoć, Feri je hteo da se osveži u okeanu. Taman se spremao da skoči kada je sa donje palube dotrčao kapetan, panično mašući rukama i vičući mu da stane", rekla je Helena Kristensen prošle godine, preneo je "Dejli mejl".

"Da je Fabricio tada skočio, verovatno nikada više ne bi ni izronio... Naime, kapetan nam je rekao da je područje oko nas bilopuno morskih pasa, bilo je to vreme parenja i hranjenja... Laknulo nam je kad su nas spasili nekoliko dana kasnije", nastavila je.

Helena je u samoizolaciji radila na razvoju modnog brenda koji je pokrenula sa prijateljicom Kamilom Stark.

Helena Kristensen
foto: Profimedia

“POSTAO JE ZVER, lomio sve oko sebe, ja više nisam mogla”

Deo priče o Heleni je i njena veza sa Majklom Hačinsom.

Helena Kristensen je dve decenije nakon raskida od M Hačinsa otkrila detalje njihove ljubavi u dokumentarcu "Mystify: Michael Hutchence".

"Bila je to potpuna psihička i fizička hemija", rekla je Helena koja je za pevača benda "INXS" rekla da je bio "savršen partner za nju", "zabavan, sladak, emotivan".

Sve se, međutim, promenilo 1992. nakon incidenta koji je doživeo Hačins. Tokom rasprave sa taksistom roker je zaodbio jak udarac u glavu o ivičnjak i kako je Helena istakla, on nakon tog događaja više nije bio isti.

"Bio je bez svesti i krv je lila iz njegovih usta i ušiju. Mislila sam da je mrtva", prisetila se Helena koja je sa Hačinsom bila od 1991. do 1995.

Helena Kristensen
foto: Profimedia

Nakon nesreće Hačins je izgubio čulo mirisa i pojavila se "njegova mračna i agresivna strana".

"Otišli smo u bolnicu, došao je sebi i bio je veoma agresivan. Pokušavali su da ga zadrže, ali ih je on gurao od sebe", rekla je čuvena manekenka kojoj je Majkl tada rekao da ne želi više da se vraća u bolnicu.

Kasnije Helena je preuzela brigu o njemu, ali ju je na kraju odbacio od sebe. Bio je i nasilan, pa je bacao tanjire hrane koju mu je donosila. "Kada budem imao dete, neću moći da osetim sopstvenu bebu", rekao joj je. Veza je pukla.

"Nešto se drastično promenilo. Bila sam tako tužna i zbunjena, ali nisam više mogla a nastavim sa njim na taj način".

Majkl koji se zabavljao sa Kajli Minog, kasnije je bio u vezi sa Polom Jejts. Pronađen je mrtav u hotelu u Sindeju 1997. Prema zvaničnom saopštenju, pevač se obesio, ali je Pola istakla da je preminuo od posledica sek*ualne igre.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.