BRAK NINE I BRANISLAVA LEČIĆA SE RASPAO ZBOG SKANDALA I AFERA: Odnos su im uništile starlete, glumice i PRELJUBA?!
Foto: Printscreen/Instagram, Filip Plavčić

ŠOK

BRAK NINE I BRANISLAVA LEČIĆA SE RASPAO ZBOG SKANDALA I AFERA: Odnos su im uništile starlete, glumice i PRELJUBA?!

Do Radulovićeve su tada navodno dolazile informacije da je glumac vara sa mlađim koleginicama, ali i sa jednom poznatom starletom

Objavljeno:

Glumac Branislav Lečić, koji je u centru skandala poslednjih dana, iza sebe ima dva braka. Prvi put se oženio sa Ivanom, koja je od njega bila mlađa 18 godina. Druga supruga bila mu je svima poznata voditeljka Nina Radulović, a razlika u godinama između ovog nekada bračnog para je 30 godina.

Par se razveo posle šest godina braka, dok su se razlozi za rastanak do sada samo nagađali. Kako piše Kurir, razlog iz kog su se Lečić i Nina razveli bilo je njegovo neverstvo.

Do Radulovićeve su tada navodno dolazile informacije da je glumac vara sa mlađim koleginicama, ali i sa jednom poznatom starletom.

Prema rečima izvora pomenutog lista, ona u početku nije preterano obraćala pažnju na to, ali vremenom je počelo da joj smeta što njenog supruga povezuju sa mladim devojkama, iako su njih dvoje u to vreme tek postali roditelji. Nini su i pojedini bliski prijatelji navodno davali pouzdane informacije o tome da je Lečić vara, zbog čega su njih dvoje više puta imali ozbiljne rasprave i sukobe. Na kraju su odlučili da se raziđu, a javnost su obavestili da se razvode zato što su se udaljili zbog poslovnih obaveza i obostranog odsustva od kuće.

Branislav Lečić
foto: Stefan Stojanović

– Neka misli ko šta hoće. Nas dvoje smo odlučili da više ništa ne pričamo o razvodu. Dali smo saopštenje i mislim da je to jedino što treba da se zna. Znamo da nas čeka medijski haos, ali mi smo odlučili da se više ne oglašavamo tim povodom. Znam da će izmišljati prevare i razne gluposti, ali Nina i ja znamo šta je naša istina – rekao je tada Branislav.

Radulovićeva je nakon kraha braka uplovila u vezu sa teniserom Filipom Krajinovićem, s kojim je bila u ljubavi skoro godinu dana. I s njim je imala sličan problem, odnosno smetalo joj je to što su Krajinoviću razne starlete i klaberke stalno slale poruke i nabacivale mu se. Naš izvor blizak Nini kaže da je ona posle razvoda od Lečića imala traume od prevara i da nikako nije mogla da se opusti i bude srećan sa Filipom jer su ga devojke stalno opsedale. Njemu su posle nekog vremena počeli da smetaju ljubomora i nepoverenje voditeljke, pa su na kraju zato i raskinuli, piše Kurir.

Atina Ferari, estradna plesačica, pre nekoliko dana je izjavila da je sa Branislavom Lečićem bila u vezi pre šest godina, odnosno dok je on bio u braku sa Ninom. Ona je 2016. objavila njihovu zajedničku sliku na Fejsbuku, kada je nastao skandal i haos u porodici Lečić.

– Istina je, bila sam s njim dok je bio oženjen, a zbog mog javnog priznanja tada nismo bili u dobrim odnosima, međutim, sve se iskristalisalo – rekla je Atina. U jeku afere Radulovićeva nije htela da govori o ljubavnici svog supruga.

– Dotična gospođica me uopšte ne zanima – poručila je tada Nina.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.