ŠTRAJK GLAĐU, UCENJIVANJE PRODUKCIJE, DISKVALIFIKACIJA: Tomovićev brat jedva izustio par reči, NE OSEĆA SE DOBRO!
Foto: Printscreen

ŠOK!

ŠTRAJK GLAĐU, UCENJIVANJE PRODUKCIJE, DISKVALIFIKACIJA: Tomovićev brat jedva izustio par reči, NE OSEĆA SE DOBRO!

Brat disvalifikovanog zadruga jedva je smogao snage par reči da izusti!

Objavljeno:

Vladimir Tomović juče je diskvalifikovan iz "Zadruge 4" zato što je ucenjivao produkciju, a sada se oglasio njegov brat Vladan i otkrio da se bivši zadrugar ne oseća najbolje.

- Vladimir je trenutno u drugoj kući ja sam kod žene i deteta sada. Otišao je da odmori pošto mu stvarno nije dobro. Ne znam kako je protekao razgovor sa produkcijom nismo pričali o tome. Pričali smo samo o njegovom zdravlju. Ne oseća se dobro sad, ali biće bolje. Nisam u stanju da razmišljam sada razumite me.

Vladimir Tomović
foto: Printscreen

Podsetimo, Vladimir Tomović je, štrajkovao glađu, kako bi ucenio produkciju "Zadruge", a pre toga je rekao:

- Ustaću u emisiji i reći ću da ja nemam bolji način da rešim neke stvari. Ja prelazim u štrajk glađu, jer ovo je jedina mera kojom ja mogu da rešim neke stvari. Hvala vam lepo, možete sutra da me pošaljete kući, za pet dana, ja prelazim u štrajk glađu. Četiri nedelje mi honorar nije uplaćen, meni će prekipeti nekome ću glavu slomiti.

Vladimir je zatim Kristijanu Goluboviću govorio o stavkama ugovora koje se tiču isplate honorara, što je strogo zabranjeno.

- Imam u ugovoru dogovoreno svake nedelje psihijatra i uplatu. Već četiri nedelje ja to nemam. Psihijatra imam, uplatu nemam. Kristijane, ti si dobio pare unapred, ja neću ovde da budem za džabe - govorio je pre nekoliko dana Tomović.

(Espreso/srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.