UNAKAŽENA OD PLASTIČNIH OPERACIJA! JOŠ JEDNA U NIZU PROPALIH HOLIVUSKIH DIVA: Danas izgleda ne daj Bože! (FOTO)
Lara Flin Bojl, Foto: Profimedia

horor

UNAKAŽENA OD PLASTIČNIH OPERACIJA! JOŠ JEDNA U NIZU PROPALIH HOLIVUSKIH DIVA: Danas izgleda ne daj Bože! (FOTO)

Uprkos želji da izgleda bolje, operacije kojima se podvrgnula su je unakazile.

Objavljeno: 16:31h

Glumica Lara Flin Bojl, najpoznatija po ulozi u seriji 'Twin Peaks' danas je daleko od lepotice na koju je većina navikla. Zahvaljujući brojnim plastičnim operacijama danas je skoro pa neprepoznatljiva.

Larine (44) nekad savršene crte lica danas su uglavnom podbuhle, a najistaknutije su povećane usne s kojima je drastično promenila svoj izgled.

Iako glumica nikada nije potvrdila da je otišla pod nož, prvi znakovi plastičnih operacija mogli su se videti početkom 2000-ih, dok je hodala s Džek Nikolsonom.

Kad se 2006. udala za agenta za nekretnine Donalda Reja, još jednom se činilo kao da je glumica odlučila da ide na operacije, a mnogi stručnjaci su verovali da je bila podvrgnuta većem broju rinoplastike, povećavanju usana, da je stavila filere u obraze i obrve te da je napravila lifting lica.

Lara Flin Bojl
foto: Profimedia

Larino operisano lice se čini natečenije nego ikad pre, što bi moglo da bude rezultat razlivanja filera što uzrokuje opuštene obraze.

Govoreći pre 12 godina, Lara je priznala da se brine da će ostariti i da će se broj uloga koje joj se nudi drastično smanjiti.

- Znam da mi možda ponestaje vremena. Jednostavno nema toliko uloga za starije žene. Uopšte se ne radujem starenju - mislim da sada izgledam prilično dobro - rekla je zvezda Twin Peaksa.

(Espreso / Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.