BURNA PROŠLOST ŽENE MARKA BULATA! Već je bila hapšena, tada je tvrdila da su joj smestili aferu!
Foto: Dragan Kadić

opa!

BURNA PROŠLOST ŽENE MARKA BULATA! Već je bila hapšena, tada je tvrdila da su joj smestili aferu!

Nedavno je izbačena iz Zadruge.

Objavljeno:

Supruga Marka Bulata, Marija Bulat, uhapšena je juče nakon što je policija upala u njen salon u Bloku 38. Pre desetak dana Marija je učestvovala u rijalitiju "Zadruga", gde se zadržala svega osam dana

Nakon izlaska iz rijalitija Marija je bila zabrinuta što je suprug nije sačekao u studiju, već prijatelj Pavle Jovanović.

- Da li me je to ostavio muž, pa nije došao? - pitala je Marija.

- Nije - osmehnuo se Pavle.

- Pavle mi je rekao pre ulaska, ako te vole ljudi u kući, ne voli te publika. Malo sam se ogrešila o neke ljude, mislila sam da su drugačiji. Izaći ću bogatija za jedno desetak poznanstava. Jovana, Čorba, Aleksandra, o njoj sam promenila mišljenje - otkrila je Marija tada Marija.

Marko Bulat, Marija Bulat
foto: Dragana Udovičić

Nakon toga Marija je otkrila da je suprug nije dočekao u studiju, jer je bio u Loznici sa njihovom decom. Ubrzo je i Bulat na svom Instagram objavio video snimak pa je istakao koliko je srećan što mu je supruga izašla iz "Zadruge".

"Stigla žena iz Zadruge, nema više suve hrane", rekao je Marko Bulat na snimku.

Inače Marko Bulat i njegova supruga Marija pre nešto više od 3 godine su uhapšeni zbog narkotika u Crnoj Gori.

“Policija ju je tada privela zbog posedovanja kokaina, a tada se pisalo da su joj drogu dileri ostavljali u poštansko sanduče. Ona je prvo negirala da su narkotici njeni i tvrdila je da joj neko smešta aferu. Međutim, kasnije se nagodila sa tužilaštvom i priznala da je droga za ličnu upotrebu, a slična stvar joj se dogodila i nekoliko meseci kasnije, kada je 2017. godine privedena sa suprugom Markom u Crnoj Gori. U tom periodu, nepoznati muškarac im je zapalio automobil koji je stajao na parkingu ispred njihove zgrade, a počinilac nikada nije pronađem”, ispričao je svojevremno izvor Informera.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs/Informer.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.