SKINULA SE DO GOLE KOŽE, NIJE SAKRILA NIJEDAN DEO TELA: Skandalozna fotka žene fudbalera PODIGLA OGROMNU BURU!
Foto: Instagram printscreen

FOTO 18+

SKINULA SE DO GOLE KOŽE, NIJE SAKRILA NIJEDAN DEO TELA: Skandalozna fotka žene fudbalera PODIGLA OGROMNU BURU!

Mami poglede gde god se pojavi.

Objavljeno:

Influenserka i Instagram model Sara Kohan ponovo puni stranica svetskih tabloida, a po običaju za to se pobrinula njena naga fotografija!

Sara, koja je pod lupu javnosti dospela kao supruga slavnog meksičkog fudbalera Havijera Ernandeza, podelila je sa svojih 1, 6 miliona pratilaca fotku na kojoj pozira gola kao od majke rođene, no najintimnija mesta vešto je sakrila debelim slojem kreme za telo.

zabava, zvezda, influenserka, sara kohan
foto: Instagram printscreen

"Kad me neko pita koja me fotografija najbolje opisuje", napisala je šaljivi komentar ova lepotica.

Inače, ovoj plavokosoj dami golotinja nije problem, upravo suprotno - često objavljuje provokativne slike na kojima je ili kao od majke rođena ili nosi minijaturne bikinije.

Zahvaljujući izvajanoj figuri, tankom struku, obloj zadnjici i dugim nogama, njene slike te prirode i te kako mame poglede.

Sara je studirala pravo pre nego što se proslavila, ali je rešila da obimne knjige i učenje zameni putovanjima širom sveta, pa je postala travel bloger.

Ova Australijanka udala se za Ernandeza, koji trenutno igra za američki klub LA Galaxy, u martu 2019, a samo tri meseca na svet je došao njihov sinčić Noa. Prošle godine par je dobio i ćerkicu Nalu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.