TWITTER IM BIO SUDBONOSAN! Bivša miss sveta progovorila o braku sa 10 godina mlađim muzičarem!
Foto: Printscreen Instagram

opa!

TWITTER IM BIO SUDBONOSAN! Bivša miss sveta progovorila o braku sa 10 godina mlađim muzičarem!

Naše udvaranje trajalo je jako kratko. Prepustila sam mu se, ‘jahala‘ sam na tom valu jer sam mu verovala, kaže Priyanka Chopra.

Objavljeno:

Priyanka Chopra (38) i Nick Jonas (28) u decembru su proslavili drugu godišnjicu braka, a indijska glumica i Miss sveta 2000. sad je u intervjuu za časopis People progovorila o ljubavi s američkim pevačem, u koju mnogi nisu previše verovali ponajpre zbog njihove razlike u godinama.

Nick se s Priyankom povezao na Twitteru, a tek kasnije osobno su se upoznali na oskarovskom afterpartiju 2017. godine.

- Iskreno, bila sam šokirana njegovom drskošću. Primio me za ruku, zavrteo, a ja sam mislila: 'Šta se ovo događa?'... Bio je odvažan, samouveren, to mi je bilo najprivlačnije u vezi s njim, a taj osećaj prati me i danas...

Naše udvaranje zapravo je trajalo jako kratko. Jednostavno sam mu se prepustila, 'jahala' sam na tom valu jer sam mu verovala. Inače sam tip žene koja voli imati kontrolu nad svime, ali on je jedini s kojim osećam da to ne moram činiti. Uz Nicka se osećam zaštićeno i smireno - rekla je lepa Indijka.

Chopra, koja će početkom februara objaviti memoare "Unfinished", trenutno u Londonu završava snimanje filma "Citadel", a suprug je u Los Anđelesu, no poznati par pronalazi način da ostane čvrsto povezan iako su udaljeni hiljadama kilometara.

- Nick mi neprestano ponavlja: 'Uvek ću biti na tvojoj strani'. To mi je rekao na samom početku naše veze, puno pre venčanja. Čak i kad se oko nečega ne slažemo, on je bezrezervno uz mene i to je najlepše u ovom našem partnerstvu, to je ono zbog čega se osećam tako sigurno, zbog njega osećam da mogu raditi sve što poželim.

S Nickom nema negativnosti i drame, zaista se međusobno nadograđujemo i upotpunjavamo. Možemo satima razgovarati i uživati, naša komunikacija nikad ne postane zamorna. Osećam se vrlo blagoslovljeno - govori Priyanka, koja s deset godina mlađim suprugom želi imati i decu.

- U budućnosti definitivno želim postati majka, ali trenutačno sam usredotočena na svoju karijeru. U ovom trenutku vesele me moje 'druge bebe' - moja knjiga, moji filmovi i moja TV emisija... Trebalo mi je punih deset godina u Americi da se ostvarim u poslovnom smislu i dođem do pozicije na kojoj sam sad. Uživam u neverovatnim projektima, oni su mi prioritet u ovoj fazi života - zaključuje Chopra.

zabava, zvezda, Miss sveta
foto: Printscreen Instagram

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.