VIDIĆ NE ODUSTAJE, REŠIO BAŠ DA JE DOKRAJČI: Ana, možeš biti RIBA SAMO među SLONOVIMA! Žao mi je, ali imaš 200 KILA
Poznati kreator Saša Vidić nema milosti, Foto: Stefan Jokić

nOVI OBRAČUN

VIDIĆ NE ODUSTAJE, REŠIO BAŠ DA JE DOKRAJČI: Ana, možeš biti RIBA SAMO među SLONOVIMA! Žao mi je, ali imaš 200 KILA

Kreator ponovo BRUTALNO odgovorio na pevačicine prozivke...

Objavljeno:

Kad se kreator Saša Vidić naklati nekom na grbaču, taj ne odustaje!

Osim što se usudio da "udari" na dojučerašnju blisku prijateljicu Svetlanu Cecu Ražnatović, koja se ne obazire na njegove negativne komentare, on se posebno okomio na Anu Nikolić verovatno zbog toga što se drznula da mu odgovori. Njih dvoje su žestoko zaratili putem društvenih mreža i portala, a sada je Vidić zadao novi udarac Nikolićevoj.

Vidić uporan
Vidić uporanfoto: Printscreen

Sve je počelo kada je Saša iskomentarisao loš stajling pevačice, koja trenutno muči muku i sa kilogramima. Usledio je Anin odgovor u kome mu je poručila da će moći da je ocenjuje kada kao preminuli Karl Lagerfeld bude u mogućnosti da svojoj mački ostavi ogromno bogatstvo, a do tada da promeni "dilera".

Ana Nikolić na udaru
Ana Nikolić na udarufoto: Damir Dervišagić

Iako ju je odmah posle njenog odgovora pokopao, rešio je da joj još jednom predoči "bolnu istinu" i da nekadašnju se*s bombu i jednu od najzgodnijih pevačica sa estrade, "dovede u red" ili makar "ubedi" da smanji kilažu, kako bi se vratila makar staroj slavi.

Draga Ana, ja uvek mogu da ti kupim mačku i da, kako kažeš promenim dilera, ali ti nikada više ne možeš da budeš riba osim ako te smeste u zoo-vrt u odeljak sa slonovima! Žao mi je što si uvređena, ali imaš dvesta kila i čak iako te neko pozove na tezku (ako je lud), mora da ti obezbedi kargo prevoz i prikolicu sa hranom", poručio je pevačici dizajner bez dlake na jeziku.

foto: Printscreen Instagram

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.