CECA JE SREDOVEČNA GOSPOĐA KOJA POKUŠAVA DA PRATI MODU: Vidić okrenuo ploču, pa OPLEO po BIVŠOJ DRUGARICI!
Saša Vidić i Svetlana Ceca Ražnatović do skoro su bili bliski prijatelji, Foto: Marina Lopičić

i ona je došla na red

CECA JE SREDOVEČNA GOSPOĐA KOJA POKUŠAVA DA PRATI MODU: Vidić okrenuo ploču, pa OPLEO po BIVŠOJ DRUGARICI!

Vidiću je zasmetao pevačicin stajling, te je rekao da ni ne može da oceni njenje modne kombinacije, budući da se pojavljuje samo na sahranama i suđenjima

Objavljeno: 15:02h

Modni kreator Saša Vidić, poznat je po nemilosrdnim komenatirima kada su stajlinzi ljudi sa javne scene u pitanju.

Stilista najčešće uputi prozivke pevačicama prema kojima gaji animozitet, a ove nedelje na meti je bila Svetlana Ceca Ražnatović, sa kojom je Saša do skoro bio u veoma dobrim odnosima.

foto: Marina Lopičić

Naime, Vidiću je zasmetao pevačicin stajling, te je rekao da ni ne može da oceni njenje modne kombinacije, budući da se pojavljuje samo na sahranama i suđenjima.

- Mnogo mi je žao što više ne nastupa, pa ovako izgleda - kao sredovečna gospođa koja pokušava da prati modu. Gotovo već godinu dana mi iz redakcije šalju Cecine slike sa sahrana i suđenja, a tu se, naravno, o modi u njenom slučaju ne može govoriti. Valjda ćemo uskoro svi videti i neku sliku sa nastupa. Još nešto, ova torba je kao moderna? Gde? I ko još želi biti bilbord? Pa bio to i fendi, koji baš i nije trend sezone. - rekao je modni kritičar.

foto: Vladimir Šporčić

Njegovi komentari razbesne mnoge, pa odluče da mu odgovore, a onda nastane žestoka rasprava. A da li će Ceca odregovati na opake reči svog doskorašnjeg prijatelja, ostaje nam da vidimo.

Podsetim, nekadašnji bliski prijatelji Ceca Ražnatović i Saša Vidić prekinuli su svaki kontakt posle 18 godina poznanstva i već nekoliko meseci nisu u kontaktu, prestali su i da se "prate" i na Instagramu, ali su sve vreme ćutali o svom odnosu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.