PROMENI DILERA I KUPI MAČKU: Ana Nikolić POBESNELA i BRUTALNO mu se suprotstavila! Nije mogla da ćuti na UVREDE...
Ani Nikolić prekipelo, Foto: Damir Dervišagić

Potresle je njegove reči!

PROMENI DILERA I KUPI MAČKU: Ana Nikolić POBESNELA i BRUTALNO mu se suprotstavila! Nije mogla da ćuti na UVREDE...

Pevačica rešila da mu zapuši usta!

Objavljeno: 09:51h

Pevačica Ana Nikolić potresla se zbog komentara na račun njenog stajlinga u jednom tabloidu, koje joj je uputio Saša Vidić, pa mu je brutalno odgovorila!

Naime, kreator i stilista ocenjivao je njen stajling u kom je ona posetila porodicu Šaulić nakon tragedije koja je zaprepastila čitav region.

Saša Vidić izazvao rat
Saša Vidić izazvao ratfoto: Dragana Udovičić

Isuse, ženo, pa žašto izlaziš u javnost?! Doduše, vidim, imaš pastiricu koja te vodi. Super. Znači, krava nije sveta samo u Indiji, i u Srbiji ih neki tako tretiraju. Muuu, muuuu... Muk", oštro je napisao Vidić na račun Nikolićkinog stajlinga i uz to je zalepio jedinicu kao krajnju ocenu.

Ana Nikolić izašla na crtu
Ana Nikolić izašla na crtufoto: Zorana Jevtić

Međutim, ni Ana njemu nije ostala dužna:

Kao i ovaj Saša Vidić... Izvini Lagerfeldu (poznati kreator koji je pre nekoliko dana preminuo, prim. aut.), nismo te prepoznali. Javi se da komentarišeš bilo koga kada budeš u mogućnosti da u testamentu svojoj mački ostaviš 200 miliona dolara, kao što je on uradio. A sada za početak idi kupi mačku i obavezno promeni dilera. S poštovanjem Ana Nikolić", besno je odgovorila pevačica na uvrede.

Bonus video

UROŠ ZA DADILJU NEĆE NI DA ČUJE! EVO KAKO JE GOGA REŠILA PROBLEM: Pevačica sina ne ispušta iz ruku, čak ga je i ovde ODVELA SA SOBOM! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.