GLUMICA BILA U KANDŽAMA POROKA, ČAK JU JE I PSIHOTERAPEUT NAPUSTIO: Otkriveno sad sve, baš NEVERICA
Glumica, Foto: prentscreen/instagram/ drewbarrymore

ALKOHOL

GLUMICA BILA U KANDŽAMA POROKA, ČAK JU JE I PSIHOTERAPEUT NAPUSTIO: Otkriveno sad sve, baš NEVERICA

Njen život oduvek je privlačio veliku pažnju.

Objavljeno:

Glumica i voditeljka Dru Barimor prisetila se teškog perioda koji je ostavila iza sebe, kada je bila toliko loše da čak i njen psihoterapeut to nije mogao da podnese.

Kao što je poznato, Dru se posle razvoda 2016. godine odala alkoholu, a situacija je bila toliko loša da je psihoterapeut Beri Majkls, koji je sa njom radio celu deceniju, rešio da je "ostavi".

- Rekao mi je: 'Ja ovo više ne mogu da radim'. Sve je bilo zbog mog opijanja. Odgovorila sam mu: 'Razumem te i nikada te više nisam poštovala. Vidiš i sam da mi ne ide na bolje. I nadam se da ću jednog dana ponovo zaraditi tvoje poštovanje' - ispričala je glumica.

Njeni prijatelji su je pustili da se oporavi od razvoda neko vreme, ali su u jednom trenutku rešili da intervenišu kako bi joj pomogli.

Kameron Dijaz, koja je bliska prijateljica sa Dru Barimor još otkad su bile tinejdžerke, rekla je jednom prilikom da je bilo teško gledati u kakvom se stanju glumica nalazi.

Ona je dodala da je verovala da će se njena prijateljica oporaviti ako joj daju podršku koja joj je potrebna.

No, tek 2019. godine, nakon što je snimila prvu epizodu svog šoua "Dru Barimor šou", glumica je rešila da prestane da pije.

- Mislim da me je prilika za ovakav šou zaista udarila jako. Pomislila sam da neću moći da podnesem sve ukoliko nisam čista - rekla je Dru.

Bonus video:

01:57

MARIJA I MARKO BULAT PONOVO ZAJEDNO! OGLASILI SE ZA ESPRESO POSLE SKANDALA: Iskreno o svemu, privatnost na tacni

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.