GLUMICA KRENULA MARIHUANU DA UZIMA SA 10, A SA 13 GODINA ZAVRŠILA NA ODVIKAVANJU: Majka SVE znala i DOPUŠTALA joj
Dru Barimor, Foto: prentscreen/instagram/ drewbarrymore

Frapantne tvrdnje

GLUMICA KRENULA MARIHUANU DA UZIMA SA 10, A SA 13 GODINA ZAVRŠILA NA ODVIKAVANJU: Majka SVE znala i DOPUŠTALA joj

Govorila je o tajnama svoje porodice i sve šokirala.

Objavljeno:

Dru Barimor šokirala je nedavnim izjavama o tajnama svoje porodice u kojima je bez razmišljanja govorila i o sebi kao zavisnici.

Ona je pričala o stvarima koje su bile dozvoljene i zabranjene u njihovoj zajednici, a najjača izjava bila je o nedozvoljenim supstancama koje je koristi kao veoma mala.

- Sve nezdrave navike bile su dopuštene u našoj kući. Osim slatkoga. Doslovno sam znala da se skrivam u ormar kako bih jela čokoladu. - rekla je na početku Dru u svom podkastu "Drew’s News".

O zabrani slatkoga raspravljala je sa glumcem Robom Louom te je otkrila kako je mama Džad bila jako rigorozna. Nije htela da se njena deca udebljaju.

Ali kada su bile druge nezdrave stvari u pitanju, tada nije bilo problema. Glumica je otkrila kako je prvo alkoholno piće popila sa devet godina, a marihuanu je probala sa deset.

Svojevremeno je u razgovoru za People priznala da je sa 13 godina bila dva puta na odvikavanju od droge. Uz to, majka ju je poslala i u psihijatrijsku ustanovu.

- Tamo nije bilo zezancije, a kada bi došlo do takve situacije tada bi nas vezali - objasnila je i priznala da je bila prava buntovnica.

- Izlazila sam u klubove i izbegavala školu. Bila sam potpuno izvan kontrole - priznala je Dru i istakla da je kasnije pronašla način kako da oprosti mami.

- Verujem da se osećala kao da ne postoji drugi izlaz. Sigurno je živela sa mnogo krivice svih ovih godina. Napravila je čudovište i sigurno je živela sa mnogo boli. - dodala je.

Glumica ima dve ćerke, Franki i Oliv kojima želi da bude primer tokom odrastanja.

- Rekla sam im "Ja sam vam majka, a ne prijatelj". Imala sam ja mamu koja je meni bila prijatelj pa je to ispalo jako loše. To ne želim.

Bonus video:

00:14

Espreso čestitke: Milica Dugalić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.