POTRESNO PRIZNANJE POZNATOG GLUMCA! Hteo da izvrši SAMOUBISTVO zbog brata: "Majklu su brojali dane do smrti..."
Ešton Kučer, Foto: Profimedia

TUGA

POTRESNO PRIZNANJE POZNATOG GLUMCA! Hteo da izvrši SAMOUBISTVO zbog brata: "Majklu su brojali dane do smrti..."

Glumčev brat ima cerebralnu paralizu

Objavljeno:

Glumac Ešton Kučer (44) gostovao je u novom dokumentarnom serijalu "The Checkup with Dr. David Agus", gde izneo ozbiljne tvrdnje da je želeo da izvrši samoubistvo.

Glumčev brat blizanac Majkl ima cerebralnu paralizu. Ona je uticala na njegovu koordinaciju i motoričke sposobnosti, a stvari su se pogoršale kada su braća bila u ranim tinejdžerskim godinama. Lekari su tada rekli da Majklu preostaje samo nekoliko nedelja života ako mu ne urade transplantaciju srca.

- Razmišljam u sebi: "Ako je iko odgovarajući donor, onda sam to ja". Onda počinješ da vrtiš te misli u svojoj glavi: "Ovaj balkon izgleda dovoljno visoko" - prisetio se Ešton, te dodao:

Ešton Kučer
foto: YOUTUBE/ABC NEWS

- Mislim da je trenutak kad sam stajao na balkonu i govorio: "Ja sam odgovarajući donor", verovatno bio trenutak kada se dogodila promena, gde sam pomislio: "Kako mogu da budem ovaj srećnik, a moj brat se rodio s cerebralnom paralizom i treba mu transplantacija srca?".

Inače, Kučer se bori s retkim autoimunim poremećajem - vaskulitisom. Zbog te bolesti povremeno nije mogao da čuje i vidi. Njegova supruga Mila Kunis (39) otkrila je svojevremeno kako su prebrodili taj težak period.

1 / 6 Foto: EPA/Balazs Czagany

- Mislim da nemaš vremena da sediš i razgovaraš, nekako samo prolaziš kroz to. Ideš i nosiš se s bilo kojim zdravstvenim problemom koji ti se nađe na putu, ali još uvek imaš decu, još uvek imaš porodicu, moraš živeti život - rekla je Mila za "Entertainment Tonight".

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.