ŽESTOKA BORBA POLUFINALISTA U EMISIJI „MAJKE I SNAJKE": Prvi put pripremale KUSKUS SA PILETINOM, a oduševile žiri
Foto: promo

BRAVO

ŽESTOKA BORBA POLUFINALISTA U EMISIJI „MAJKE I SNAJKE": Prvi put pripremale KUSKUS SA PILETINOM, a oduševile žiri

Takmičari su spremni za pravu kulinarsku borbu

Objavljeno:

Prva polufinalna nedelja je uveliko u toku, takmičari su spremni za pravu kulinarsku borbu, a odličnim receptima i sjajnom atmosferom sigurno mesto u daljem takmičenju pokušaće danas da obezbedi porodica Stanojević.

Majke i snajke
foto: promo

Jovan je rođen u Surdulici. Bavi se statistikom, logistikom i programiranjem, voli da putuje i skoro svaki vikend mu je rezervisan za neki novi grad, selo ili planinu u Srbiji. Na sva putovanja ide sa suprugom i sinom i ističe da mu je to najdragocenije vreme.

Majke i snajke
foto: promo

Danijela je rođena u Vranju i student je Filološkog fakulteta u Nišu. U slobodno vreme voli da čita i putuje s porodicom. Jovan i Danijela su se upoznali preko zajedničkih prijatelja, zajedno su već devet godina, a u braku su skoro četiri godine. Miroslava je rođena u Vladičinom Hanu i domaćica je. Najviše voli da kuva i gleda kulinarske emisije, a upravo je ona i bila inicijator za učešće.

Majke i snajke
foto: promo

Majka Miroslava i snajka Danijela pripremale su veoma zanimljiv recept koji ranije nisu imale priliku da spremaju, a kako su se snašle i da li su prikupile dovoljno simpatija, saznajte danas od 18 časova na Kurir televiziji. Pričaće se

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.