KANJE VEST JAVNO VELIČAO HITLERA! UGAŠEN NA SVIM MREŽAMA
Foto: Printscreen Instagram

au!

KANJE VEST JAVNO VELIČAO HITLERA! UGAŠEN NA SVIM MREŽAMA

Reperu su prethodnih dana uklonjeni nalozi na Instagramu i Tviteru zbog antisemitskih objava

Objavljeno: 14:14h

Reper Kanje Vest poznat je po svojim kontroverznim izjavama, a zbog jednih od poslednjih ugašen je njegov Instagram, a potom i Tviter nalog.

Naime, on je najpre na Instagramu podelio antisemitsku objavu, u kojoj je insinuirao da repera Didija, čije je pravo ime Šon Kombs, kontrolišu Jevreji. Vestova objava sastojala se od snimaka ekrana njegovog razgovora s Didijem o kontroverznim majicama s natpisom "White Lives Matter"(koje su s prednje strane imale sliku pokojnog pape Ivana Pavla II), koje je predstavio na reviji u Parizu.

Vest je, takođe, na Tviteru napisao da će uskoro krenuti u ''defcon protiv Jevreja'', referišući se na nivo stanja spremnosti američke vojske poznate kao DEFCON. Objava je uskoro uklonjena, a Vestu je profil privremeno blokiran. On je tada i negirao da je antisemit.

- Najsmešnije je što zapravo ne mogu biti antisemit, jer su crnci u stvari i Jevreji. Vi ste se poigravali sa mnom i pokušavali da ubijete svakog ko se protivi vašoj agendi - napisao je on, nakon čega je ova objava uklonjena, a Vestov profil obrisan.

1 / 4 Foto: Profimedia

Bonus video:

00:04

Ovaj snimak je Kanje Vest komentarisao Didi

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.