OVO JE JEDINA ISTINA PUCANJA BRAKA SANJE MARINKOVIĆ: Dugo se krio PROBLEM, zbog toga se još uvek nije PONOVO UDALA
Foto: Marina Lopičić

niste znali!

OVO JE JEDINA ISTINA PUCANJA BRAKA SANJE MARINKOVIĆ: Dugo se krio PROBLEM, zbog toga se još uvek nije PONOVO UDALA

Razvod Sanje Marinković nije se dogodio preko noći

Objavljeno: 15:58h

Da se udala Sanja Marinković saznali smo tek kada je sve bilo gotovo, a zanimljiv je podatak da je sudbonosno „da“ izgovorila u limuzini, na putu od stana do aerodroma, odakle je sa suprugom Aleksandrom Uhrinom otputovala na medeni mesec u Pariz.

Kumovi su im bili rođena braća ‒ Sanji Bojan Marinković, a Aleksandru Dušan Uhrin. Venčanju na točkovima prisustvovale su i njihove supruge, kao i trogodišnji Strahinja Uhrin.

Umesto da prošle godine proslave deceniju ljubavi, oni su se razveli i odlučili su da nastave odvojenim putevima.

O razlozima prekida braka sa Aleksandrom Uhrinom Sanja nije želela da priča mnogo u medijima napominjući da odluku nije donela preko noći. Njih dvoje su dugo posećivali terapeuta pokušavajući da spasu bračnu zajednicu, ali kada su uvideli da to nije moguće, usledio je razvod.

Sanja Marinković
foto: Damir Dervišagić

‒ Meni je najvažnije da gospodin nema kompleks nadmenosti, neuspeha, nemanja i onda je sve lako. Ponekad je poželjnije da bude potpuno smešan, nego potpuno dosadan. Mada, možda je i najbitnije da je hrabar, jer je to znak da ga krasi samopouzdanje. Jednostavno, ne pristajem na život udvoje po svaku cenu, bez ljubavi, strasti i nežnosti ne može. Upravo zbog nedostatka topline sam se i rastala od bivšeg muža. Možda sam emotivno nezrela, ali znam da ne želim da mi razum ućutka srce onom čuvenom rečenicom „Nije pametno“ ‒ konačno je priznala Sanja za „Story“.

1 / 6 Foto: Printscreen Magazin In

Bonus video:

00:14

Sanja Marinković u 48. godini pokazala zbog čega ima top liniju

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.