PROŠETALA BEOGRADOM PA OSTAVILA SVE BEZ DAHA: Viktorijn anđeo OBOŽAVA RAKIJU i naše NARODNJAKE! (FOTO)
Foto: Nenad Kostić, Profimedia

iznenadila

PROŠETALA BEOGRADOM PA OSTAVILA SVE BEZ DAHA: Viktorijn anđeo OBOŽAVA RAKIJU i naše NARODNJAKE! (FOTO)

Alesandra, koja se proslavila kao zaštitno lice čuvenog brenda donjeg veša "Viktorijas sikret", želi da vidi beogradske splavove

Objavljeno: 15:01h

Alesandra Ambrozio kaže da obožava srpsku rakiju i narodnjake! Svetski poznata manekenka posle odmora u Crnoj Gori stigla je juče u Beograd kako bi uživala u srpskoj muzici, ali i domaćoj šljivovici, ona inače često svojim telom ostavlja sve bez daha.

Na aerodrom "Nikola Tesla" sletela je avionom iz Tivta oko 16.30, opuštena i nasmejana.

- Jedva čekam da probam sve srpske specijalitete! Pila sam rakiju u Crnoj Gori! Veoma je jako piće, ali odlično! I narodna muzika vam je super... Zato sam došla u Beograd - kratko je rekla manekenka za Informer, a zatim se sa ćerkom, sinom i drugaricom smestila u limuzinu, koja ju je odvezla u hotel.

Kako se saznaje, brazilska lepotica se u Crnoj Gori srela sa poznanicima iz Srbije, koji su je ubedili da poseti našu zemlju.

- Pričali smo joj o srpskoj muzici, hrani i čuvenoj rakiji. Čak smo joj dali da proba! Drmnula je šljivovicu i oduševila se! Rekli smo joj da ćemo joj pokazati kako izgleda pravi provod, pa smo je prošle nedelje odveli na nastup Seke Aleksić u Budvi. Toliko su joj se dopali narodnjaci da je celu noć đuskala. Posebno joj se svideo Sekin hit "Aspirin" - priča za Informer prijatelj slavne manekenke, koji se s njom provodio na Crnogorskom primorju.

1 / 8 Foto: Nenad Kostić

Alesandra, koja se proslavila kao zaštitno lice čuvenog brenda donjeg veša "Viktorijas sikret", želi da vidi beogradske splavove!

- Rekao sam joj da Beograd ima najbolji noćni život na svetu i da to ne sme da propusti! Tada mi je potvrdila da definitivno dolazi i da želi da vidi splavove i obiđe popularne klubove. Biće to ludilo od provoda! Nećemo stati - kaže on i dodaje da će manekenka u Beogradu proslaviti i ćerkin rođendan:

- Pošto se bliži 14. rođendan Alesandrine ćerke Anje Luize, predložio sam joj da ga proslave u Skadarliji. Tu možemo da joj organizujemo večeru uz tamburaše.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.