NAJVRELIJA PENZIONERKA NA SVETU POMUTILA RAZUM BEZ BRUSA! Prisutni padali zbog njenog izgleda, OVO SU HOT SCENE!
Foto: Profimedia

IZDOMINIRALA

NAJVRELIJA PENZIONERKA NA SVETU POMUTILA RAZUM BEZ BRUSA! Prisutni padali zbog njenog izgleda, OVO SU HOT SCENE!

Ne zna se da li je moćnija gore ili niže od struka, privukla svu pažnju na sebe.

Objavljeno:

Brazilska manekenka i bivši Viktorijin anđeo Alesandra Ambrosio (40) u izazovnom izdanju pokazala je zbog čega je nazivaju "najzgodnijom penzionerkom na svetu".

Alesandra je blistala na otvaranju retropektivne izložbe francuskog dizajnera Thijeri Muglera, "Thierri Mugler: Couturissime", koja je održana u Muzeju lepih umetnosti u Parizu.

Manekenka se pojavila u providnoj plavoj haljinici i kaputu u istoj boji, a ova kombinacija istakla je njeno vitko telo, ali i opasne atribute.

Alesandra ispod haljinice, kako se moglo videti, nije nosila brus, a kada su sevnuli blicevi sve oči bile su uperene upravo u predeo njenog dekoltea. Manekenka je pokazala savršenu figuru i brutalno dobro telo, pa ne čudi što ima epitet "najzgodnije prenzionerke na svetu".

1 / 5 Foto: Profimedia

"Žena nerealno dobro izgleda", "Malo ko bi se usudio da ovako nešto ponese na javnom događaju, njoj se može, jer izgleda odlično", "Kakva bomba", "Ne nosi brus definitivno", "Prava mačka", "Pola manekenki u dvadesetim ne mogu da joj pariraju", neki su od komentara.

Podsetimo, zgodna Brazilka karijeru u modnom svetu ostvarila je još kao tinejdžerka, a nakon što je postala supermodel ostvarila je saradnju s najpoznatijim modnim kućama poput "Dolce & Gabbana", "Guccija", "Moschina", "Prada", "Chanela" i "Givenchyja", a dugi niz godina bila je Viktorijin anđeo.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.