NEKE STAVLJAJU MOKAR SUNĐER MEĐU NOGE, DRUGE ZALEPE OVO! Glumice otkrile kako se spremaju za scenu SE*SA!
Ilustracija, Foto: Printscreen

ISPLIVALO

NEKE STAVLJAJU MOKAR SUNĐER MEĐU NOGE, DRUGE ZALEPE OVO! Glumice otkrile kako se spremaju za scenu SE*SA!

Ovo sigurno niste znali

Objavljeno: 08:21h

Trilogija "Pedeset nijansi sive" prvi je put objavljena 2012. godine, nakon čega je munjevito stigla na sam vrh liste najprodavanijih knjiga u svetu sa 150 miliona prodatih primeraka. Romane je u tri filma pretočio filmski studio "Universal Pictures", a na svetskom tržištu su zaradili više od milijardu dolara.

1 / 3 Foto: Printscreen Instagram/jamieloversofficial

Glavni glumac, Džejmi Dornan, otkrio je kako je tokom snimanja eksplicitnih scena skrivao intimne delove tela.

- Vaši intimni delovi su netaknuti ako ih zaštitite i stavite u vrećicu boje mesa. Sve spremim unutra i učvrstim. To je vrlo čudna stvar koju radite svaki dan - ispričao je on za strane medije.

Majkl Fasbender je pre snimanja scena seksa s Kirom Najtli u filmu “A Dangerous Method” zbog velike treme popio čašu votke kako bi se opustio, a nakon što se snimanje završilo, nazdravili su šampanjcem.

- Oboje smo bili jako nervozni zbog tih scena jer zaista nije prijatno. Fasbender je apsolutno divan – popili smo nekoliko gutljaja votke pre nego što smo snimili scenu i nekoliko čaša šampanjca nakon toga - rekla je glumica.

Film “Niske strasti” proglašen je jednim od najseksepilnijih filmova koji su ikad snimljeni. Prema brojnim glasinama sa seta, glavni glumci su zaista imali seks pred kamerama. To je Šeron Stoun i potvrdila, govoreći da čak ni ona ne glumi tako dobro.

- Ako se uzbudim, izvinjavam se što sam se uzbudio i izvinjavam se ako se ne uzbudim - navodno je jednom izjavio Šon Koneri pre početka snimanja scene seksa.

Glumac, pisac i reditelj Džon Turturo, izjavio je u jednom intervjuu da je tokom snimanja filma "Ljubav i cigarete", 2005. godine, Kejt Vinslet sedela na maloj lopti za vežbanje, kako bi delovala kao da ima seks sa muškarcem.

Serija "Devojke" nije nimalo stidljiva kad su u pitanju scene se**a, no u četvrtoj sezoni, glumica Alison Vilijams prikazana je u sceni anilingusa. Popularna Merni je posle izjavila da je iza imala zalepljen uložak, kako bi se pokrila, ali i kako bi glumac Ebon Bos-Bahrah imao dovoljno mesta za lice.

Oskarovka Olivija Kolman koristila je pregradu između nogu tokom intimnih scena u filmu "The Favorite".

- Pitala sam šminkerku ima li sunđerčić da mi pozajmi. Uzela sam sunđer koji je bio mokar i stavila ga između nogu. Pomislila sam da će tako sve biti u redu - rekla je Olivija.

Bonus video:

05:42

DECA SVAKODNEVNO TRPE NEKI VID NASILJA Da li ste sigurni da to nije baš vaše dete? Psiholog za Kurir TV: Evo kako to da PREPOZNATE

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.