BRITNI SPIRS SE DANAS UDAJE: Maznula DECENIJU mlađeg FITNES TRENERA,pa napravila SKANDAL sa porodicom i pozivnicama
Foto: Profimedia

kakav šok

BRITNI SPIRS SE DANAS UDAJE: Maznula DECENIJU mlađeg FITNES TRENERA,pa napravila SKANDAL sa porodicom i pozivnicama

Nije poznato šta će Britni obući za ovaj važan dan, ali poseta Donateli Versaće pre manje od tri meseca može nagovestiti ko je dizajner venčanice

Objavljeno: 09:09h

Britni Spirs danas po treći put staje na ludi kamen. Pop zvezda reći će „da“ svom vereniku, fitnes-instruktoru Semu Ašgariju na intimnoj ceremoniji za stotinak ljudi, a poznata pevačica u poslednje vreme ume da obraduje golim fotkama.

Među zvanicama se očekuje pevačicin brat Brajan, dok se roditelji i sestra Džejmi Lin najverovatnije neće pojaviti.

Nije poznato šta će Britni obući za ovaj važan dan, ali poseta Donateli Versaće pre manje od tri meseca može nagovestiti ko je dizajner venčanice.

1 / 4 Foto: Profimedia

Sem je zaprosio Britni u septembru prošle godine, a ubrzo potom viđen je kako kupuje verenički prsten. S obzirom na to da je poslednjih nekoliko meseci par uživao na brojnim egzotičnim destinacijama, od Havaja do Kankuna, može se reći da je medeni mesec davno počeo.

Po okončanju kontroverznog starateljstva koje je nad pop zvezdom 13 godina imao njen otac, Britni je uzbuđena što u njen život konačno dolaze lepe stvari, kao što su udaja i kupovina novog doma, a volela bi i da se ponovo ostvari kao majka.

1 / 1 Foto: Printscreen/instagram

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.