DEJVID I VIKTORIJA ŽENE JOŠ JEDNOG SINA?! Njegova izabranica je lepa kao BOGINJA, ne mogu jedno bez drugog!
Foto: EPA/ Julio Munoz

OPA BATO!

DEJVID I VIKTORIJA ŽENE JOŠ JEDNOG SINA?! Njegova izabranica je lepa kao BOGINJA, ne mogu jedno bez drugog!

– Oni su opsednuti jedno drugim – rekao je izvor.

Objavljeno:

Bivša “spajsica” i modna dizajnerka, Viktorija Bekam, uskoro bi mogla da počne da razmišlja o novoj kreaciji za venčanje, jer i njen drugi sin Romeo Bekam (19) razmišlja o braku.

Drugi sin Dejvida i Viktorije Bekam namerava, naime, da se oženi svojom devojkom, manekenkom i influencerkom Mijom Regan (19), s kojom je već tri godine u ljubavnoj vezi.

1 / 4 Foto: EPA/Facundo Arrizabalaga

Iako su oboje vrlo mladi i fokusirani na svoje karijere, izvor kaže da su posvećeni jedno drugom. A sada kada se stariji brat Bruklin venčao s Nikolom Pelc, par je počeo da razgovara o svojoj dugoročnoj budućnosti.

U razgovoru za Mirror, izvor tvrdi da je par razgovarao o braku dok je bio na porodičnom odmoru, rekavši:

– Mia je bliska s Romeovom mamom Viktorijom. Bilo je jasno da par želi dugoročnu zajedničku budućnost i već su pričali o tome da su srodne duše. Takođe su razgovarali o tome koliko veliku porodicu žele i jedva čekaju da je osnuju.

Na društvenim mrežama je vidljivo da su jako srećni zajedno. Ove nedelje su snimljeni kako provode vreme s porodicom Bekam na njihovoj luksuznoj jahti u Majamiju.

– Oni su opsednuti jedno drugim – rekao je izvor.

Takođe je dodao da je Romeo želeo da pričeka da se Bruklinovo i Nikolino venčanje održi, pre nego što i sam razmisli o prosidbi, kako ne bi “bio u centru pažnje” umesto brata.

1 / 6 Foto: Printskrin/Instagram/davidbeckham

– Mia je vrlo drugačija devojka od Nikol i uvek je izjavljivala da bi želela da se uda u Britaniji, te da želi daleko ležernije i skromnije venčanje od onog koje su imali Nikola i Bruklin – zaključio je.

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.