BEKAMOVI SE SPREMAJU ZA VELIKO SLAVLJE! Zaboleće vas glava koliko će koštati venčanje najstarijeg sina! (FOTO)
Dejvid Bekam sa porodicom, Foto: EPA/Facundo Arrizabalaga

SKUPO NEMA ŠTA!

BEKAMOVI SE SPREMAJU ZA VELIKO SLAVLJE! Zaboleće vas glava koliko će koštati venčanje najstarijeg sina! (FOTO)

Buduća supruga Bruklina Bekama je Nikol Pelc koja je kćerka milijardera

Objavljeno: 12:48h

Najstariji sin Dejvida Bekama, Bruklin odlučio je da se za razliku od braće ne bavi fudbalom, pa je krenuo drugim putem.

Postao je model, a u tom poslu upoznao je i svoju buduću suprugu. Kako javljaju američki mediji, svadba između Bruklina Bekama i Nikol Pelc, bogatašice iz Holivuda i američke glumice, je na pomolu.

Bruklin (22) je četiri godine stariju glumicu zaprosio pre dve godine. Inače Nikol je kćerka milijardera Nelsona Pelca i modela Klaudije Hefner, od koje je glumica i nasledila lepotu.

Ona dolazi iz jevrejske porodice, a njen otac je jedan od najbližih prijatelja nekadašnjeg predsednika SAD, Donalda Trampa. Celog života je želela da postane hokejašica, ali se ipak odlučila za glumu, gde se proslavila.

Pored toga bavi se i modelingom, a njen ljubavni život je oduvek bio na meti interesovanja medija, pošto je svojevremeno bila u vezama sa Džastinom Biberom i Anvarom Hadidom.

Sada je sa Bruklinom Bekamom, sa kojim je od oktobra 2019. godine, a svadba bi trebala da se desi uskoro. Uprkos tome što i jedno i drugo poseduju ogromno bogatsvo, Bruklin će biti u obavezi da potpiše predbračni ugovor sa ćerkom američkog bogataša, pošto je porodica Pelc mnogo bogatija, a oni će platiti organizaciju venčanja koje će koštati preko tri miliona funti.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.