KAKAV ŠOK! EVO ŠTA SE UPRAVO DEŠAVA SA ALEKOM BOLDVINOM: Njegov život od ovog trenutka neće biti više isti!
Foto: Profimedia

otkriveno

KAKAV ŠOK! EVO ŠTA SE UPRAVO DEŠAVA SA ALEKOM BOLDVINOM: Njegov život od ovog trenutka neće biti više isti!

Oni dalje navodi da Boldvin nije imao ovlašćenja nad pitanjima koja su bila predmet istrage.

Objavljeno:

Nakon što je producentska kuća zadužena za film "Rđa" kažnjena sa 136.793 dolara za ubistvo Haline Hačins na setu, na društvenim mrežama se oglasio advokatski tim Aleka Boldvina.

U objavi koju su podelili na njegovom zvaničnom nalogu na Instagramu, tvrde da je Boldvin oslobođen krivice. Iako je Boldvin bio producent, u objavi je istaknut i odlomak iz službenih dokumenata istrage, u kojem piše da je glumac bio uključen u scenario i kasting, ali ne i sigurnosne procedure.

1 / 6 Foto: Profimedia

- Zahvalni smo Birou za bezbednost na radu Novog Meksika što je istražio sve. Cenimo što taj izveštaj oslobađa gospodina Boldvina, jasno dajući do znanja da je pištolj sadržao samo lažne metke - pišu oni, pa nastavljaju:

- Osim toga, izveštaj otkriva da je ovlašćenje gospodina Boldvina u produkciji filma bilo ograničeno samo na odobravanje promena u scenariju i kreativni kasting.

Oni dalje navodi da Boldvin nije imao ovlašćenja nad pitanjima koja su bila predmet istrage, te da su uvereni da će osobe koje su identifikovane u službenom izveštaju odgovarati za tragediju.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.