ĆERKA ALEKA BOLDVINA IMA PSIHIČKIH PROBLEMA! Još jedan udarac u životu glumca nakon ubistva,NAĐENA NA PODU KUPATILA
Foto: Profimedia

ŠOK!

ĆERKA ALEKA BOLDVINA IMA PSIHIČKIH PROBLEMA! Još jedan udarac u životu glumca nakon ubistva,NAĐENA NA PODU KUPATILA

Mnogi se pitaju da su ovo posledice turbuelntih dešavanja iz života njenog oca

Objavljeno:

Ćerka Aleka Boldvina, glumica Ajerlend Boldvin, već nekoliko nedelja muči muku sa anksioznošću, a sa pratiocima je podelila detalje o svom mentalnom zdravlju.

1 / 5 Foto: Profimedia

Ajerlen je pre nekoliko dana objavila fotografiju na kojoj se vidi kako leži na podu kupatila, a za takvo svoje stanje krivi kafu.

Otkrila je da joj kafa pomaže dok se suočava sa pravim problemima.

– Verovatno se pitate zašto sam uopšte popila kafu? Pa, to je zato što sam glupa. Pomaže mi dok vam pišem o svojim borbama, a ako imate slična iskustva, slobodno ih podelite sa mnom – napisala je ona.

Podsetimo, Ajerlend je krenula očevim stopama, te se pored glume i umetnosti oprobala i u manekenskim vodama s obzirom na nesvakidašnju lepotu i izražajnost. Ona ranije nije bila u dobrim odnosima sa Boldvinom, ali su vremenom uspeli da reše nesuglasice.

Glumac Alek Boldvin, koji je na snimanju filma "Rust" usmrtio direktorku fotografije Halinu Hačins, sada se ponovo osvrnu na ovaj tragičan događaj i rekao da se nada da neće morati krivično da odgovara za Halininu smrt.

Alek Boldvin se još jednom osvrnuo na tragediju na setu koja se dogodila prošlog oktobra tokom snimanja vestern filma „Rust“ i koja je rezultirala smrću snimateljke Haline Hačins, a u nesreći je povređen i reditelj Džoel Souza. Naime, glumac i njegov advokat nadaju se da neće krivično odgovarati zbog Halinine smrti.

„Postoje dve žrtve i niko drugi nije žrtva. Neki ljudi nisu toliko zainteresovani da saznaju šta se zapravo dogodilo“, započeo je Boldvin svoj govor na Međunarodnom filmskom festivalu u Bolderu u Koloradu, pa dodao da smatra da su neke tužbe podnete isključivo iz finansijskih motiva.

Bonus video:

00:14

OSMEH PUN RADOSTI: Poslednja objava snimateljke koju je na setu ubio Alek Boldin SLAMA SRCE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.