BULJUK DECE! Alek Boldvin postaje otac po OSMI PUT!
Foto: Instagram printscreen/hilariabaldwin

opa!

BULJUK DECE! Alek Boldvin postaje otac po OSMI PUT!

Supruga Aleka Boldvina ponovo trudna

Objavljeno:

Nikad dovoljno „boldvinitosa“! Posle nekoliko burnih meseci i tragedije koja ga je zadesila na snimanju filma, iz doma slavnog glumca stigla je i jedna lepa vest – ponovo će postati tata. Osmi put, verovali ili ne. Alek Boldvin i njegova supruga Hilarija čekaju sedmo dete.

1 / 8 Foto: Profimedia

„Iako smo bili sigurni da je naša porodica kompletna, presrećni smo zbog ovog iznenađenja. Delim sa vama trenutak kada smo deci saopštili šta ih čeka. Kao što vidite, bili su super uzbuđeni! Stiže beba, još jedna svetla tačka u našem životu. Blagoslov i poklon u ovo nesigurno vreme“, napisala je Hilarija uz snimak na kome se vidi koliko se mališani raduju što će se „obdanište“ uskoro uvećati, a samim tim i društvo za igru.

Iz braka sa Kim Bejsindžer „oskarovac“ ima ćerku Ajrlend (26), koja nije krenula njihovim glumačkim stopama, već se uspešno bavi modelingom. Sa dve i po decenije mlađom Hilarijom Tomas, instruktorkom joge, dobio je sinove Rafaela (6), Leonarda (5), Romea (3), Edoarda, koji ima 18 meseci, kao i ćerke Karmen (8) i Mariju Lusiju, koja ima svega 13 meseci.

Bonus video:

04:26

ESPRESO TVITER: NEKADA MORATE DA SE PRAVITE MUTAVI Teša Tešanović ponovo zapušio usta TVITERAŠIMA!

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.