KAŽU DA SE RASPADA! Prva fotografija Brusa Vilisa posle saznanja da je TEŠKO BOLESTAN! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram/dobledebruce

TUŽNO!

KAŽU DA SE RASPADA! Prva fotografija Brusa Vilisa posle saznanja da je TEŠKO BOLESTAN! (FOTO)

Fotografija Brusa Vilisa obišla svet

Objavljeno:

Glumac Brus Vilis odlučio je da završi glumačku karijeru pošto mu je dijagnostikovana afazija, poremećaj koji utiče na govor, razumevanje, pamćenje i ostale kognitivne funkcije, a u mnogim slučajevima može da dovede i do demencije.

1 / 6 Foto: Profimedia

Prva fotografija Brusa Vilisa posle stravične dijagnoze osvanula je na profilu njegove supruge Eme Heming. Par je zabeležio trenutak dok je po toplom prolećnom danu šetao šumom, a iza kamere se našla njihova ćerka Mejbel Rej Vilis.

Mama i tata u njihovom omiljenom staništu - napisala je Ema pored dve idilične fotografije.

Ljubav Brusa Vilisa i Eme Heming nije se desila na prvi pogled, budući da se rodila iz dugogodišnjeg prijateljstva.

‒ Ema je tog dana trebalo da ode za Njujork. Pre leta našli smo se na kafi i tako je počela naša romansa. Paradoks je da kad razmišljate o velikoj ljubavi, ne povezujete je sa nekim koga dugo poznajete. Verujete da je osoba koja vam je sudbinom namenjena tajanstvena nepoznanica koju još niste upoznali ‒ rekao je glumac svojevremeno.

Podsetimo, Brus Vilis je jedna od najvećih filmskih zvezda. Nastup u tri dela "Umri muški" zaradio je skoro milijardu dolara profita širom sveta.

Glumac je 1999. godine, uz Stivena Spilberga i Džejmsa Kamerona, bio na listi 100 najuticajnijih ljudi filma koju je pripremio engleski mesečnik „Empajer”. Već neko vreme, međutim, glumčevo zdravlje izaziva mnogo sumnji.

Obožavaoci su počeli da brinu za njihovog idola kada je počeo da glumi u kritično slomljenim niskobudžetnim filmovima.

Brus Vilis se bori sa ranim stadijumom demencije, pokazuju najnovije informacije o zdravstvenom stanju 66-godišnjeg glumca. Reditelj Met Eskandari, koji je sa glumcem radio na snimanju filmova kao što su Plan spasa i preživeti do zore otkrio je njegovo pravo stanje.

- Istina je. Režirao sam četiri filma sa njim, tako da znam iz prve ruke. Tužno je videti kako se legenda poput Brusa raspada pred vašim očima. Video sam kako je raditi sa njim u poslednjih nekoliko godina - napisao je u komentaru na Fejsbuku ispod snimka o glasinama o Vilisovoj bolesti.

Brus Vilis
foto: Profimedia

Nakon saznanja da se glumac bori sa demencijom i ima problema sa pamćenjem dijaloga sada je otkriveno još nešto gore.

Vilisova porodica je podelila tu vest na Instagramu, navodeći da je poruka upućena Brusovim fanovima.

Američki glumac Brus Vilis (67) pauziraće sa glumom nakon što mu je dijagnostikovana bolest afazija, javlja magazin „Pipl“.

„Kao porodica želeli smo da podelimo da je naš voljeni Brus imao neke zdravstvene probleme i da mu je dijagnostikovana afazija, koja utiče na kognitivne sposobnosti. On će zbog toga napraviti pauzu u glumačkoj karijeri koja mu je značila mnogo“, navodi se.

Porodica je dodala da prolazi kroz veoma izazovne trenutke i da je zahvalna za ljubav, saosećanje i podršku koja dolazi od njegovih prijatelja, kolega, fanova.

Bonus video:

36:37

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.