"RASPADA SE": Brus Viilis TEŠKO BOLESTAN!
Brus Vilis, Foto: youtubescreen

šok

"RASPADA SE": Brus Viilis TEŠKO BOLESTAN!

Obožavaoci su počeli da brinu za njihovog idola kada je počeo da glumi u kritično slomljenim niskobudžetnim filmovima.

Objavljeno: 18:32h

Brus Vilis je jedna od najvećih filmskih zvezda. Nastup u tri dela "Umri muški" zaradio je skoro milijardu dolara profita širom sveta.

Brus Vilis je 1999. godine, uz Stivena Spilberga i Džejmsa Kamerona, bio na listi 100 najuticajnijih ljudi filma koju je pripremio engleski mesečnik „Empajer”. Već neko vreme, međutim, glumčevo zdravlje izaziva mnogo sumnji.

Obožavaoci su počeli da brinu za njihovog idola kada je počeo da glumi u kritično slomljenim niskobudžetnim filmovima.

Brus Vilis
foto: Printscreen/Youtube

Bilo je izveštaja da glumac ima problema sa pamćenjem dijaloga, ali u početku se kao uzrok pominjala lenjost. Sada se ispostavilo da se Brus Vilis bori sa ozbiljnom bolešću.

Brus Vilis se bori sa ranim stadijumom demencije, pokazuju najnovije informacije o zdravstvenom stanju 66-godišnjeg glumca. Reditelj Met Eskandari, koji je sa glumcem radio na snimanju filmova kao što su Plan spasa i preživeti do zore otkrio je njegovo pravo stanje.

- Istina je. Režirao sam četiri filma sa njim, tako da znam iz prve ruke. Tužno je videti kako se legenda poput Brusa raspada pred vašim očima. Video sam kako je raditi sa njim u poslednjih nekoliko godina - napisao je u komentaru na Fejsbuku ispod snimka o glasinama o Vilisovoj bolesti.

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube

Prema pisanju medija, Brus Vilis želi da zaradi što više novca dok je još u mogućnosti. Zbog tog cilja preuzima uloge u B filmovima. Prema portalu IMDB, samo 2022. biće najmanje 11 niskobudžetnih produkcija sa Vilisom u glumačkoj ekipi.

Podsetimo, glumac je 2015. godine izašao iz filma „Cream Social“ reditelja Vudija Alena, jer je imao problema i na snimanju „Stakla“ 2019. godine.

Inače,Brus Vilis se 2000. godine razveo od glumice Demi Mur nakon 13 godina braka, a glumcu ni na kraj pameti u tom trenutku nije bila ideja da će se ponovno zaljubiti do ušiju.

Naime, sve se promenilo 2007. godine kada je preko zajedničkog prijatelja upoznao manekenku Emu Heming. Uprkos činjenici što je ona 23 godine mlađa od njega, par se zaljubio na prvi pogled.

Pred oltar su stali dve godine kasnije na svečanosti na Beverli Hilsu, a među brojnim poznatim zvanicama bili su Villisova bivša žena Demi i njen tadašnji suprug Ešton Kučer. Ćerke koje je Brus dobio s Demi, Rumer, Skaut i Talula, takođe su bile na venčanju, a svi su se divili skladnoj porodici i njihovom prijateljstvu uprkos razvodu slavnih glumaca.

Ema i Brus su 2012. godine dobili prvo zajedničko dete, ćerkicu Mejbel, a dve godine kasnije na svet je stigla i Evelin. Nakon deset godina braka 2019. godine srećni par je obnovio svoje zavete na romantičnoj ceremoniji.

Prošle godine su se svi bojali da je njihovoj ljubavi došao kraj kada je Brus Vilis objavio da izolaciju provodi s Demi Mur i njihovom decom.

Ipak, svima osim njima je to bilo neobično, a kasnije su samo rekli da činjenica što Brus provodi vreme s Demi nije nimalo čudna. Odnose u porodici i kako se svi slažu komentarisale su i njegove starije ćerke, a isticale su nekoliko puta da su srećne što sve dobro funkcioniše i svoju porodicu ne bi menjale ni za šta.

Demi Mur
foto: Profimedia

Bonus video:

00:58

GLUMAC ISPRIČAO VIC: Andrija Milošević nije oduševio trudnu devojku

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.