NAJPOZNATIJA STARLETA JE DOKTORIRALA FOTOŠOP, a sada je isplivala fotka koja pokazuje kako ZAISTA IZGLEDA! (FOTO)
Kim, Foto: Printscreen/ Instagram/ Kim Kardashian

HIT NA INTERNETU!

NAJPOZNATIJA STARLETA JE DOKTORIRALA FOTOŠOP, a sada je isplivala fotka koja pokazuje kako ZAISTA IZGLEDA! (FOTO)

Ovo je normalna pojava!

Objavljeno:

Kim Kardašijan je definitivno majstor intrige! Koliko god puta da smo je videli golišavu i u seksi izdanjima, uvek pronađe način da nas ponovo iznenadi i da pomeri granicu. Sada su isplivale njene fotografije koje možda ona ne želi da vidimo!

Kim je nedavno dala intervju za magazin "Variety", kada je sa javnošću podelila i "najbolji poslovni savet" što je publiku prilično razljutilo i izazvalo niz besnih kritika. "Imam najbolji savet za žene u poslu. Digni svoje je*eno dupe i radi. Čini se da ovih dana niko ne želi da radi", rekla je ona.

1 / 8 Foto: Printscreen/ Instagram/ Kim Kardashian

A sada je isplivala fotografija koja pokazuje mnogo!

Nije tajna da Kim Kardašijan pri svakom pojavljivanju za sobom vodi armiju šminkera, frizera i stilista, ali čini se da ni to nije dovoljno. U pomoć su ovog put došli i poznavaci fotošopa.

Fotografije sa zabave nakon dodele Oskara izgledaju brutalno, a njeno lice savršeno... bez ijedne pore, neravnine i bore, poput barbike.

Međutim, u javnosti su se pojavile i neobrađene fotografije i pokazale pravo stanje stvari. Korisnici Reddita odmah su to primetili, i uporedili sa fotkama koje plasira na svojim društvenim mrežama gde je uvek "ispeglana" do maksimuma.

Daleko od toga da Kim na ovim fotkama izgleda loše. I sa neravninama na čelu i borama oko usana i dalje je vanserijski lepa i upravo je zbog toga poražavajuća njena potreba da uporno plasira nerealnu sliku o sebi.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.