ONA JE NAJZGODNIJA RIBETINA 21.VEKA: U njenih 159 cm su stale SVE NAJSAVRŠENIJE OBLINE ovog sveta!
Kim Kardašijan, Foto: Instagram

opa

ONA JE NAJZGODNIJA RIBETINA 21.VEKA: U njenih 159 cm su stale SVE NAJSAVRŠENIJE OBLINE ovog sveta!

Fotografije su prikupile preko 2,4 miliona, a zanosne obline lepe brinete izazvale su burne reakcije i more komplimenata

Objavljeno:

Kim Kardašijan je definitivno majstor intrige! Koliko god puta da smo je videli golišavu i u seksi izdanjima, uvek pronađe način da nas ponovo iznenadi i da pomeri granicu.

Ovog puta na Instagramu je podelila krajnje senzualne fotografije na koje je malo ko ostao rvanodušan.

Čuvena starleta objavila je fotke sa noćnog kupanja, a sve u sklopu reklame za svoj brend donjueg veša i kupaćih kostima SKIMS. Ona je pozirala u jednodelnom, tesnom kupaćem kostimu u boji kože, pa je na trenutak delovalo kao da je potpuno naga.

1 / 4 Foto: Profimedia

Iako jednodelan, ovaj kostim je veoma izazovan, pre svega zbog boje koja se stapa sa tenom, ali i činjenice da ističe dekolte, te da je sečen visoko na kukovima, što figuri daje iluziju peščanog sata.

Fotografije su prikupile preko 2, 4 miliona, a zanosne obline lepe brinete izazvale su burne reakcije i more komplimenata, ali i kritika. Kada je reč o Kim, mišljenja su uvek podeljena.

"Predoziranje fotošopom", "Fotografije su do te mere obrađene da izgledaju kao da su iz crtaća", "Presmešna je", "Kada će shvatiti da napamet znamo kako izgleda gola", "Šta nije u redu sa njom, nikada neće prestati sa narcizmom",

1 / 7 Foto: Profimedia

"Njeno ponašanje ima ime u psihijatriji i zove se narcizam", "Prezgodna si", "Savršeno izgledaš", "Kao i uvek ostavljaš bez daha", "Kraljice", "Obožavam tvoje obline", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Inače, cena ovog kostima je oko 90 dolara, a dostupan je i dvodelni model u istoj boji, koji reklamira njena mlađa sestra Kendal Džener. Podsetimo, u poslednjih devet meseci ovaj brend je duplirao svoju vrednost.

Podsetimo, Kim je nedavno dala intervju za magazin "Variety", kada je sa javnošću podelila i "najbolji poslovni savet" što je publiku prilično razljutilo i izazvalo niz besnih kritika. "Imam najbolji savet za žene u poslu. Digni svoje je*eno dupe i radi. Čini se da ovih dana niko ne želi da radi", rekla je ona.

Bonus video:

00:07

Jelena Karleuša kopira Kim Kardašijan

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.