KARLEUŠA KOPIRA KIM KARDAŠIJAN! NAMERNO JOJ PROVOCIRA BIVŠEG MUŽA: Kanje neće znati GDE PRE DA POGLEDA! (FOTO 18+)
Jelena Karleuša, Foto: Instagram printscreen/karleusastar

OPASNA

KARLEUŠA KOPIRA KIM KARDAŠIJAN! NAMERNO JOJ PROVOCIRA BIVŠEG MUŽA: Kanje neće znati GDE PRE DA POGLEDA! (FOTO 18+)

Objavila seriju bezobraznih fotki

Objavljeno:

Pevačica Jelena Karleuša objavila je najeksplicitnije fotografije do sada, a mnogi su počeli da pišu da kopira popularnu starletu Kim Kardašijan.

Jelena Karleuša
foto: Instagram printscreen/karleusastar

Pevačica je pozirala "obučena" u tanga gaćice i čizme koje je oblepila trakom sa imenom skupocene marke, a preko grudi je imala žutu izolir traku. Sve je uparila uz roze periku, pa su se komentari nizali.

Naime, pre nekoliko dana Kim je privukla veliku pažnju kada se pojavila cela oblepljena trakom sa nazivom popularnog brenda zbog koje se jedva pomerala.

Jelena je na isti način lepila svoje čizme čemu svedoči i snimak na mrežama.

Ono što je navelo ljude da se "raspišu" po društvenim mrežama jeste činjenica da je reper Kanje Vest zapratio Karleušu na Instagramu. Sada mnogi misle da je upravo ovaj niz izazovnih fotografija zapravo način da Karleuša isprovocira američkog repera.

00:07

Jelena Karleuša kopira Kim Kardašijan

Podsetimo, Karleuša je praćenje uzvratila Kanjeu, a slikala se i gola u patikama njegovog brenda zbog čega je ponovo bila u centru pažnje.

Najviše pažnje privukao je post koji podseća na priču od pre nekoliko godina iz rijalitija "Akademija debelih". Tada je Zorica Marković na imanju pričala sa Divnom Karleušom o tome kako joj je jedan prorok predvideo da će Jelena otići u Ameriku i da će tamo živeti zajedno sa bogatim Amerikancem. Korisnici društvenih mreža odmah su to iskoristili i povezali da je došao taj dan, a da je Amerikanac zapravo bivši muž Kim Kardašijan.

Bonus video:

00:14

Jelena Karleuša ne zna ni u raju da uživa, evo kako se provodi na plaži

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.