2018. GODINE SE UBIO NA STRAVIČAN NAČIN I PEVAČICU ZAVIO U CRNO: Otkriveni detalji njihovog ČUDNOG ODNOSA!
Tuga, Foto: Print Screen Youtube

TUGA!

2018. GODINE SE UBIO NA STRAVIČAN NAČIN I PEVAČICU ZAVIO U CRNO: Otkriveni detalji njihovog ČUDNOG ODNOSA!

Rejmond je pronađen mrtav u svom stanu

Objavljeno: 10:54h

Vest da je sin Tine Traner Rejmond Krejg Tarner u 59. godini, 3. jula 2018. godine izvršio samoubistvo dočekana je sa nevericom, a onda su svi pomislili na poznatu majku koju je nemila vest dočekala u Berlinu i pitali su se kakav je sve ove godine bio njihov odnos, o kojem se izuzetno retko pisalo.

Rejmond je pronađen mrtav u svom stanu u Studio sitiju u Kaliforniji, a nalazi obdukcije su pokazali da je pucao u glavu iz sačmare. Uzroci samoubistva su još nepoznati.

Čudan odnos Tine i sinova

Tina Tarner je Rejmonda rodila u vezi sa saksofonistom Rejmondom Hilom. Imala je 18 godina kada je postala majka.

Nakon kraha veze sa Hilom udala se za Ajka Tarnera koji je usvojio Krejga. Muzička zvezda je zatim i sa Ajkom dobila dete, sina Ronija, a preuzela je i brigu o Majklu i Ajku Junioru, njegovoj deci iz prethodnog braka.

U braku sa Tarnerom doživela je fizičku i psihičku torturu. Nasilje je trajalo sve dok jednog dana sa nekoliko centi u džepu nije rešila da ga napusti.

Krejg Tarner, Tina Tarner
foto: Facebook

Postala je svetska muzička ikona. Pisalo se o njenim muzičkim uspesima, vanrednom talentu, energiji, izgledu, posebnosti. A o deci? Tina je ulogu majke u javnosti stavila po strani.

O Krejgu i ostalim sinovima retko je pričala, a i u tim retkim prilikama bi isticala da oni sami treba da se bore za svoje živote. Te njene reči su neki razmeli, neki osuđivali.

Istovremeno su sa svih strana dopirale priče da se Rejmond godinama borio sa zavisnošću od droge i da je zbog te zavisnosti dolazio u sukob sa zakonom.

Veoma je bila primećena ispovest Afide Tarner, supruge Ronija Tarnera, koja je optužila Tinu da je napustila sina i da ne želi da mu finansijski pomaže uprkos teškoj situaciji u kojoj se nalazila njegova porodica- on, supruga i njihovo četvoro dece.

1 / 2 Foto: Print Screen Youtube

Još "jače" je odjeknula ispovest Ajka Tarnera Juniora koji je pre samo nekoliko meseci izjavio:

"Tina je o meni brinula od moje druge godine. Ona je jedina majka za koju znam, ali se sa njom nisam čuo ne pamtim od kada, verovatno od 2000. Mislim da se i moja braća nisu dugo čula sa njom".

Ajk Junior je tom prilikom istakao da su njegova braća dobro, da se sa Ronijem povremeno viđa, da se Krejg bavi nekretninama, a da se Majkl uspešno izborio sa zdravstvenim problemima.

Na pitanje da li se Tina čuje sa Majklom, odgovorio je:

"Ne. Ona mu samo šalje novac, to je sve što ona radi".

Najupečatljivija je bila ova njegova izjava u kojoj se dotakao i Tininog braka sa Ervinom Bahom:

"Moja majka sada ima svoj život, ima novog muža i živi u Evropi. Ona ne želi da ima bilo šta sa svojom prošlošću".

Tina je bila "neželjeno dete"

A Tininu prošlost osim torture koju joj je priređivao Ajk obeležilo je i veoma teško detinjstvo- porodično nasilje kojem je bila izložena njena majka i razvod roditelja koji je za pevačicu bio prejak udarac.

"Osećala sam se kao nevoljeno dete. Mislila sam da me majka nije želela, a kada sam se suočila sa njom i pitala je da li je tako, ispričala mi je celu priču. Kada sam se rodila, osećala se zarobljenom u klopci mog oca iz koje nije mogla da pobegne. Nisam je krivila, ali mi je bilo žao sebe", rekla je Tina i objasnila kako su joj ljubav sa prvim dečkom Harijem Tejlorom i vera pomogli da se izbori sa nedaćama:

"Znate šta se često dešava sa decom čiji su se roditelji razveli - u školi su svi okrutni prema njima. Zadirkivali su me, a to se odrazilo i na moje učenje. Ipak, uspela sam da se izborim sa tim i konačno sam se zaljubila. Zašto je moja ljubav bila toliko jaka? Bez dovoljno ljubavi u porodici, onog momenta kada se zaljubite, sva ta osećanja isplivaju na površinu ".

Strašni detalji o odnosu Tine i njenih sinova su isplivali na površinu, pa ipak, mnogo toga se još krije od javnosti. Mnoga pitanja se i nameću poput ovog: "Da li Tina svih ovih godina beži do svoje dece jer želi da pobegne od bola sa kojim više ne može da se bori?".

Jedno je sigurno, u priči o njoj i njenoj deci svi su žrtvi i svi su povređeni. "Krivci" su na nekoj drugoj strani.

Bonus video:

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.