OGLASIO SE ALEK BOLDVIN: "Nadam se da neću krivično odgovarati za Halininu smrt!"
Alek Boldvin, Foto: Profimedia

užas

OGLASIO SE ALEK BOLDVIN: "Nadam se da neću krivično odgovarati za Halininu smrt!"

Evo šta je rekao

Objavljeno:

Glumac Alek Boldvin, koji je na snimanju filma "Rust" usmrtio direktorku fotografije Halinu Hačins, sada se ponovo osvrnu na ovaj tragičan događaj i rekao da se nada da neće morati krivično da odgovara za Halininu smrt.

1 / 4 Foto: Profimedia

Alek Boldvin se još jednom osvrnuo na tragediju na setu koja se dogodila prošlog oktobra tokom snimanja vestern filma „Rust“ i koja je rezultirala smrću snimateljke Haline Hačins, a u nesreći je povređen i reditelj Džoel Souza. Naime, glumac i njegov advokat nadaju se da neće krivično odgovarati zbog Halinine smrti.

„Postoje dve žrtve i niko drugi nije žrtva. Neki ljudi nisu toliko zainteresovani da saznaju šta se zapravo dogodilo“, započeo je Boldvin svoj govor na Međunarodnom filmskom festivalu u Bolderu u Koloradu, pa dodao da smatra da su neke tužbe podnete isključivo iz finansijskih motiva.

Alek Boldvin
foto: Profimedia

"Celu svoju karijeru, bez incidenata, oslanjao sam se na stručnjake za sigurnost da proglase pištolj sigurnim za korišćenje i nikada nisam imao problema, i ovo se dogodilo", rekao je Boldvin koji od početka tvrdi da je nevin, a u jednom intervjuu je čak i rekao da nije povukao okidač.

Porodica Hačins je u februaru podnela krivičnu tužbu protiv Boldvina, kao i drugih odgovornih za bezbednost na setu.

Glumčev advokat Aron Dajer rekao je u izjavi za CNN da su optužbe protiv Aleka za neopreznost i bezobzirno rukovanje rekvzitima lažne, te da se oni nadaju da će optužbe biti odbačene.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.