HEROJ VASA MICIĆ PRVI PUT PROGOVORIO POSLE SMRTI MAJKE: Čekao je da pobedi Ameriku, pa da se obrati javnosti!
Vasilije Micić se prvi put obratio javnosti posle gubitka majke, Foto: Printscreen/RTS1

Srbija će ga večno pamtiti

HEROJ VASA MICIĆ PRVI PUT PROGOVORIO POSLE SMRTI MAJKE: Čekao je da pobedi Ameriku, pa da se obrati javnosti!

Srpski plejmejker je doživeo veliku porodičnu tragediju tokom turnira, ali je uprkos tome ostao uz ekipu

Objavljeno:

Srpski košarkaši su ostvarili veliku pobedu nad reprezentacijom SAD, iako ovaj meč nije imao takmičarski značaj na Svetskom prvenstvu.

Ipak, naši "Orlovi" su dokazali da su bolja i jača ekipa od američke selekcije sastavljene od ovih NBA igrača, pa je to bio razlog da posle onog poraza i teško prihvaćene eliminacije u četvrtfinalu, konačno vidimo malo osmeha na licima naših reprezentativaca.

A posebno nam je bilo drago da smo videli i Vasilija Micića da se smeje, nakon što je za vreme prvenstva doživeo strašnu porodičnu tragediju, pošto mu je preminula majka.

Međutim, Micić je pokazao ogromnu hrabrost i požrtvovanost i ostao uz ekipu uprkos strašnom ličnom gubitku i na taj način postao heroj čitave zemlje.

- Srećni smo svi, izgubili smo od Argentine i ova pobeda je za sve nas. Dali smo sve od sebe, krivo nam je što smo izgubili tu utakmicu, ali u životu se nauči i iz poraza. Mi smo naučili i odigrali dobro - bile su prve Micićeve reči posle tragedije koja ga je zadesila, nakon što mu je komentator RTS-a, Slobodan Šarenac preneo brojne poruke podrške koje su stigle iz Srbije.

Video je i Micić dobro da su Francuzi ostavili veliki trag na Amerikancima.

- Oni su ušli demotivisano, verovatno su indisponirani, očekivali su da igraju sa nama finale, ali smo dobro kontrolisali drugo poluvreme kada su najavljivali povratak. Na kraju, meč smo priveli kraju kako treba.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.