Čiji divlji karakter imate? Šta životinja koja vas privlači govori o vama? (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

Lukav kao lija

Čiji divlji karakter imate? Šta životinja koja vas privlači govori o vama? (FOTO) (GIF)

U svima nama se nalazi čuvar, zaštitnik i duh koji nas vezuje za divlju prirodu, on nas usmerava i daje nam podršku kad god vam je potrebna
Objavljeno: 18:00h

5. Soko

Simbolika sokola

Soko je glasnik duhovnog sveta, koristi moć fokusiranja, preuzima vođstvo u pravo vreme, ima sposobnost viđenja, jasnu viziju i jaku povezanost sa duhom tj povećanu duhovnu svest.

foto: Reuters

Karakteristike sokola:

Soko uzleće visoko i bez napora. Kao većina ptičjih totema, ova životinja se često smatra glasnikom koji donosi poruke iz duhovnog i nevidljivog sveta. Ako imate sokola kao duhovnu životinju skloni ste igri sa alatima za gatanje, proricanju i intuicija vas vodi kroz život. Kada se soko pojavi u vašem životu, budite pažljivi s obzirom na poruke koje nosi, a i otvoreni da se posvetite intuiciji. Soko vas kao duhovna životinja poziva da se skoncentrišete na svakodnevne obaveze i treba da izbegavate ometanja. Ova životinja ima moć da vam pruži sigurnost u sticanju prave perspektive o bilo kom pitanju. Možda je vreme da se manje fokusirate na detalje i usmerite na širu sliku.

foto: giphy

Oslanjajući se na moć sokola možete jasno videti šta je ispred vas i prkositi svim preprekama. Specifičan način na koji vođstvo sokola radi je način da koristi jasnu i fokusiranu viziju dok vas usmerava u postupcima. Soko je ptica grabljivica. Kada imate ovu životinju kao duhovnog vodiča, imate sposobnost da vodite i utičete na druge ljude. To znači da je vreme da preuzmete veću inicijativu i budete aktivni. Soko simbolizuje moć promatranja. Imate mogućnost da prostudirate situaciju pre nego što preduzmete neki korak.

foto: giphy

Posmatrajte situaciju i delujte u pravo vreme. Soko je povezan sa snagom vizije. Baš kao što soko vidi veoma detaljno sa velike udaljenosti i vi ćete videti ono što drugi ne mogu. Možete imati afinitet prema razotkrivanju velikih životnih misterija i proricanja u jednom ili drugom obliku. Kada imate sokola kao duhovnu životinju, možda imate prirodnu sklonost za primanje vizije, u snovima ili u budnom stanju. Moć ove životinje podržava vaše ekstra senzorne sposobnosti i intuiciju.

foto: giphy

(Espreso.co.rs / Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.