Čiji divlji karakter imate? Šta životinja koja vas privlači govori o vama? (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

Lukav kao lija

Čiji divlji karakter imate? Šta životinja koja vas privlači govori o vama? (FOTO) (GIF)

U svima nama se nalazi čuvar, zaštitnik i duh koji nas vezuje za divlju prirodu, on nas usmerava i daje nam podršku kad god vam je potrebna
Objavljeno: 18:00h

4. Vuk

Simbolika vuka

Oštra Inteligencija, duboka povezanost s instinktima, apetit za slobodom, izraženi jaki nagoni, osećaj ugroženosti, nedostatak poverenja u nekoga ili u sebe i povezanost sa intuicijom.

foto: Profimedia

Karakteristike Vuka:

Gledajući pozitivno, vuk ima duboku povezanost sa intuicijom i instinktima, a sa negativne predstavlja doživljaj pretnje ili nedostatak poverenja u nekoga ili sopstvena osjećanja ili radnje. Ovaj duh životinje odražava oštru inteligenciju u rešavanju važnih pitanja. Kada vam je vuk duhovna životinja, to može biti izraz vaše oštre inteligencije i jake povezanosti sa instinktima.

foto: giphy

Moć vuka ili duha životinje ukazuje na apetit za slobodom i strastvenim životom vođen instinktima. Takođe, to bi moglo biti vođenje slobodnog života i uvođenje intenzivnijih strasti u vašoj svakodnevnici. Vukovi su divlje životinje koje se ne pripitomljavaju lako i pozivaju vas da pogledate šta podupire vašu autentičnost.

foto: giphy

Vuk je kao totem podsetnik da zadržite svoj duh živim i verujete svojim instinktima da bi pronašli put koji će vam najviše odgovarati. Vuk može odražavati nešto što može imati “grabežljiv” osećaj ili usaditi osećaj ranjivosti koji nije ohrabrujući. Ovakav način susreta sa svojim duhom životinje poziva da pogledate ko ili šta u vašem životu ima takav uticaj na vas. Možda vas vaš duh životinje upozorava na izazove sa ličnim ograničenjima: možda osećate da ste se previše izložili nekome ili određenoj situaciji i da se povučete ili ojačate emocionalne ili fizičke granice sa tom osobom ili u kontekstu tog iskustva.

foto: giphy

Vuk vas takođe podseća da ste okrenuti takmičenju na poslu ili da ponašanje ljudi oko vas doživljavate kao da se morate nositi sa čoporom vukova. Budući da sveukupni smisao duhovne životinje vuka naglašava ulogu instinkta, ta životinja kao vodič ukazivuje na način kako živite svoj život, tačnije koliko imate poverenja ili u svoje instinkte i intuitivno vođstvo.Prisutnost vuka kao vaše životinje odražava vaš unutrašnji emocionalni pejzaž i čini vas svesnim ličnih osećaja o pitanju emotivne prirode.

foto: Giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.