Čiji divlji karakter imate? Šta životinja koja vas privlači govori o vama? (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

Lukav kao lija

Čiji divlji karakter imate? Šta životinja koja vas privlači govori o vama? (FOTO) (GIF)

U svima nama se nalazi čuvar, zaštitnik i duh koji nas vezuje za divlju prirodu, on nas usmerava i daje nam podršku kad god vam je potrebna
Objavljeno: 18:00h

3. Medved

Simbolika medveda:

Primarno značenje medveda je snaga i poverenje, bori se protiv nedaća, preduzima akcije i vođstvo, duh medveda govori da je vreme za korišćenje isceliteljskih sposobnosti da bi izlečili sebe ili druge, medicina medveda naglašava važnost samoće, vremena u tišini, odmaranja i omogućava čvrsto stajanje na zemlji.

foto: Profimedia

Karakteristike medveda:

Duh medveda je jak izvor podrške u teškim vremenima. On pruža hrabrost i stabilne temelje u suočavanju sa izazovima. Kad se medved pojavi kao duhovni vodič u vašem životu, vreme je da se borite za svoja uverenja i istinu. On će vam pružiti podršku i snagu. Medved pruža vođstvo u vašem životu ili u životu drugih ljudi. Ova životinja izaziva strahopoštovanje i divljenje zbog svoje snage. Njegova prisutnost izaziva poštovanje. Njegova snaga i snažan stas će vas pokrenuti da preuzmete vodeću ulogu u vašem životu bez straha. Medved je životinja koja živi usamljeni život.

foto: giphy

Ako imate medveda kao duhovnu životinju, to znači da pronalazite ravnotežu i udobnost u samoći. Prisutnost ove moćne životinje ukazuje da treba da postavite granice, tako da se osećate prijatno u svom prostoru. To može biti poziv da nađete vreme za sebe daleko od gužve i užurbanosti i odmoriti se u tišini. On može biti odličan pomagač da posvetite vreme i energiju u samoispitivanje ili meditaciju. Pozovite duh medveda da vam pomogne da pronađete vaš centar i jake temelje za prizemnost koji će vas podržati u zauzetim i bučnim periodima.

foto: Giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.