Čiji divlji karakter imate? Šta životinja koja vas privlači govori o vama? (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

Lukav kao lija

Čiji divlji karakter imate? Šta životinja koja vas privlači govori o vama? (FOTO) (GIF)

U svima nama se nalazi čuvar, zaštitnik i duh koji nas vezuje za divlju prirodu, on nas usmerava i daje nam podršku kad god vam je potrebna
Objavljeno: 18:00h

2. Sova

Simbolika sove:

Intuicija, sposobnost da vidite ono što drugi ne vide, najavljivanje promene, sposobnost da prozrete prevare i maske, mudrost, sova kao duhovna životinja predstavlja glasnika smrti - najverovatnije simbolički kao životni prelaz i promene.

foto: Profimedia

Karakteristike sove:

Sova je najpoznatija po tome što može da vidi u mraku. Kao duhovna životinja, ona vas vodi da idete obmana i iluzije. Pomaže vam da vidite skrivene stvari.

Ona simbolizuje sposobnost da uočite pravi smisao nečijeg delovanja ili stanja uma. Ako ste izbarali sovu, imate snažnu intuiciju i pristupate informacijama i mudrostima koje su obično tajanstvene. Gledate dalje od šire slike, u istinsku stvarnost situacije ili karakter osobe.

foto: giphy

Verovatno volite da istražujete nepoznato, a noć je idealno vreme za kreativnost, tako da se tada skoncentrišete na vašu kreativnu energiju.Obzirom na to da sova vodi vaše korake, verovatno ćete razviti poštovanje za magiju života. Sova je kao duhovna životinja i simbol smrti u mnogim tradicijama.

foto: giphy

Međutim, to ne treba uzeti doslovno: ako je sova povezana sa smrću, to se može videti kao simbolična smrt, odnosno prelaz u životu, važne promene koje se događaju ili će se dogoditi. Kada se sova pojavi u vašem životu, obratite pažnju na promene. Možda ćete ostaviti neke stare navike ili situaciju koja vam više ne ide u prilog i desiće se nešto novo u vašem životu.

foto: Giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.