PRE INTIMNIH ODNOSA,OBAVEZNO URADIM OVU STVAR: Zvezda FILMOVA ZA ODRASLE otkrila kako ju je partner "NAGRADIO" FOTO
Džesika Drejk, Foto: Profimedia

kakav šok

PRE INTIMNIH ODNOSA,OBAVEZNO URADIM OVU STVAR: Zvezda FILMOVA ZA ODRASLE otkrila kako ju je partner "NAGRADIO" FOTO

Kada dođe vreme za istinu, počinju problemi u njenom životu

Objavljeno:

Džesika Drejk, zvezda filmova za odrasle kaže da posao ozbiljno utiče na njen ljubavni život i opisuje kako izgledaju njeni dejtovi.

– Zbog prirode moje profesije, najčešće izlazim s ljudima iz iste branše, ali logično, ponekad želim i da imam kontakt sa “civilima” i tada obično počinju problemi – priča Džesika i opusjue jedan bizaran događaj.

– Nije lako priznati nekome ko vas poznaje po vašem pravom imenu, a ne kao Džesiku Drejk, čime se zaista bavite. Ali, budući da ja verujem u potpunu iskrenost u vezi sa seksom, u svakoj vezi dođe trenutak da otkrijete istinu. Pre nego što dođe do vođenja ljubavi – bilo kakvog seksa – ja želim da oni znaju kako ja zarađujem za život – objašnjava Drejk.

Jessica
foto: Profimedia

– Moraju da znaju ko sam ja, čime se bavim, šta volim u krevetu, koliko često se testiram na polne bolesti… sve te stvari koje su sastavni deo mog života. Jednom prilikom sam upoznala zgodnog muškarca koji nije imao pojma da sam glumica u “akcionim” filmovima. Posle trećeg dejta sam odlučila da mu kažem istinu i bila sam veoma nervozna zbog toga. Rekla sam mu da moramo da razgovaramo i sve sam mu ispričala – kaže Džesika i dodaje:

– A njegov odgovor me je šokirao: “Da, znam, gledao sam sve tvoje fimove”! Te reči su me prestravile, jer on je od početka znao sve o meni a krio je to. Odmah sam raskinula sa njim i više se nismo videli. Naravno, nismo imali ni seks – ispričala je Džesika Drejk.

Glumica
foto: Printscreen/Facebook/ Backdoor Convos Podcast

Da podsetimo, ona se proslavila kada je svojevremeno izjavila da je odbila “nepristojnu ponudu” Donalda Trampa, a bivši američki predsednik je demantovao te navode.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.