BILA JE OMILJENA GLUMICA U SERIJI ZA MLADE, A ONDA JE POČELA DA GLUMI U FILMOVIMA ZA ODRASLE: Ovo su svi DETALJI!
Foto: Printscreen

šok

BILA JE OMILJENA GLUMICA U SERIJI ZA MLADE, A ONDA JE POČELA DA GLUMI U FILMOVIMA ZA ODRASLE: Ovo su svi DETALJI!

2019. godine se potpuno odlučila posvetiti filmovima za odrasle

Objavljeno:

Znamo je sa malih ekrana još dok smo bili deca. Sada je znamo sa još manjih ekrana jer se okrenula filmovima za odrasle.

“Boy Meets World” je bila retka serija u kojoj smo odrastali zajedno s likovima, s nekim situacijama smo se mogli poistovetiti te je serija ostavila dubok trag u našem odrastanju. Glavni ženski lik u seriji je bila Topanga u koju je gotovo svaki dečak bio “zaljubljen”, ali kasnije su u priču uveli i Rachel, crvenokosu lepoticu za kojom su gotovo svi poludeli.

2013. godine je počela eksperimentisati s golotinjom na Snapchatu i Instagramu, a počela sa baviti i cosplayjem – presvlačenjem (i skidanjem) u brojne popkulturne likove kao što je princeza Leia. Na Patreonu je 2018. godine zarađivala preko 50 hiljada dolara MESEČNO te je bila među najplaćenijim stvarateljima sadržaja na platformi.

2019. godine se potpuno odlučila posvetiti filmovima za odrasle. Mediji su tada pisali o ovoj drastičnoj promeni karijere, ali je Maitland rekla da joj je ovo došlo prirodno i da ovo smatra evolucijom.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.