OD OVE LJUBAVNICE NEĆE VAM BITI DOBRO: Priznala šta rado RADI MUŠKARCIMA, ODMAH ĆE VAM SE STVORITI SLIKE
Gvinet Li, Foto: Printscreen

BEZ USTRUČAVANJA

OD OVE LJUBAVNICE NEĆE VAM BITI DOBRO: Priznala šta rado RADI MUŠKARCIMA, ODMAH ĆE VAM SE STVORITI SLIKE

Ona kaže da najskuplje poklone dobija za vreme božićnih i novogodišnjih praznika

Objavljeno:

Nakon što je 2011. ostala udovica, Gvenet Li (49) je odlučila da sasvim promeni svoj život.

Ona danas ponosno sebe naziva serijskom ljubavnicom i tvrdi da je u prethodnih 10 godina spavala sa više od 130 ljubavnika, koji su uglavnom bili oženjeni.

Gvenet navodi da su predstojeći praznici najuzbudljiviji period u godini jer tada dobija najviše skupih poklona od svojih ljubavnika.

– Božić i Nova godina definitivno otkrivaju bezobraznu stranu muškaraca s kojima se nalazim. Svi oni žele da uživaju u strasti pre nego što budu nedelju dana zatvoreni kod kuće sa svojim porodicama. Zaista sam uživala u slasnom seksu dok se i oni i ja spremamo za božićnu pauzu – objašnjava Gvenet.

– Moj savršeni dejt podrazumeva seks u jednom od londonskih hotela s pet zvezdica, božićni šoping u Bond Stritu i mojim omiljenim dizajnerskim prodavnicama kao što je “Gucci”, a potom večera u jednom od restorana s Mišelinovim zvezdicama. Uvek je najbolje prvo odraditi seks, mnogo je uzbudljivije kad si svež, nisi umoran od šopinga i “naduvan” od večere – ispričala je ona.

Trojica muškaraca s kojima se trenutno viđa su pilot, menadžer i privatni preduzetnik.

1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram/gweneth_jsm

– Svi oni su u braku i apsolutno nemaju nameru da napuste svoje žene. Ja sam njihova “mala božićna smetnja”. Jedan od mojih ljubavnika je pilot s kojim se viđam od leta. On s porodicom živi u Saseksu, blizu aerodroma Getvik. Često prespava u gradovima širom sveta, a ja sam njegova devojka iz Londona. Voli žene u uniformama pa sam napravila posebne slike samo za njega. Pilotska uniforma ga izluđuje – objašnjava Gvenet.

– Drugi je menadžer investicionog fonda vredan nekoliko miliona funti. Vreme mu je podeljeno između porodične kuće na selu u Berkšajru i stana u centru Londona. Ima mnogo ljubavnica i mnogo afera, ali njegova žena nema ništa protiv. Može da radi šta god hoće kada je u svom stanu. Njihov stav je: “Šta se događa u Londonu, ostaje u Londonu”. Viđam se s njim od jeseni. Naći ćemo se u njegovom stanu i dočekati Novu godinu “uz vatromet” – navodi Gvenet.

Treći ljubavnik ima nekoliko firmi, a njegova porodica živi u ruralnom Vorvikšajru. Često putuje u London zbog posla gde usput provodi vreme s Gvenet i drugim ljubavnicama.

– On uživa u pomalo nastranom seksu, ali njegova žena više nije zainteresovana za to. Ima mnogo igračaka i ideja koje voli da koristi kada smo zajedno. Njegov najdraži scenario je onaj gde ja dominiram kao stroga upravnica internata koja ga je uhvatila u nestašluku – zaključila je serijska ljubavnica.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.