Postavi mu OVO PITANJE na POČETKU veze, tako ćeš ZNATI da li ste JEDNO za DRUGO, ne gubi vreme na POGREŠNOG!
Foto: Profimedia

PITAJ

Postavi mu OVO PITANJE na POČETKU veze, tako ćeš ZNATI da li ste JEDNO za DRUGO, ne gubi vreme na POGREŠNOG!

Kakva te veza zanima?

Objavljeno:

Možda biste pomislili da imate sve vreme ovog sveta da se upoznate, što jeste tačno, ali ako vam neko ne odgovara od samog starta, a to lako možete saznati postavljanjem jasnih pitanja, nema smisla gubiti vreme na njega. Koja su to pitanja koja treba da postavite na početku veze?

Kakva te veza zanima?

Postavite ovo pitanje i znaćete na čemu ste. Ono će vam otkriti da li osoba želi otvorenu vezu ili je spremna sa vama da bude “jedan na jedan”.

Ljubav, Krevet
foto: Profimedia

Koje kvalitete ceniš kod osobe?

Ako osoba sa kojom ste na sastanku tvrdi da je od svog partnera očekuje da bude pozitivan, aktivan, vredan, strpljiv, pažljiv, ljubazan i sl, biće vam jasno da li se uklapate u njegovu viziju idealnog odnosa. Naravno niko ne može da ispuni sve navedene uslove, ali ako apsolutno ne možete sebe da pronađete na listi, onda je to jasan znak u kom pravcu treba da idete.

Kako izgleda tvoja tipična nedelja, vikend?

Odgovor na ovo pitanje daće vam jasnu predstavu o tome da li je predmet vašeg interesovanja pasivna ili aktivna osoba. Da li voli izlaske, ili radije večeri provodi kod kuće, gledajući prenos fudbala na TV?

Seks
foto: Profimedia

Kakva je tvoja porodica?

Stav o odnosima u porodici je veoma važan. Ako osoba sa kojom ste na sastanku ima pozitivno mišljenje o svojim članovima porodice, znači da je vrlo verovatno da ćete se i vi snaći u njihovoj blizini. Loši odnosi i negativan stav, nagoveštavaju probleme u samom startu.

Seks
foto: Profimedia

Šta za tebe predstavlja izazov?

Takođe u sklopu ovog pitanja može da bude i dodatno pitanje “šta si poslednje uzbudljivo uradio u životu?”. Ovo će vam dati jasniju sliku o tome sa kakvom osobom imate posla. Ako vaš potencijalni ljubavnik beži od izazova i vodi miran život, a vi ste avanturistički duh, vrlo teško ćete pronaći zlatnu sredinu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.