ONA NAPLAĆUJE SE*S BOGATIM MUŠKARCIMA! U dve rečenice otkrila je sve TAJNE iz KREVETA
Gvinet Li je imala samo 19 godina kada se šefu na poslu požalila zbog dečka koji ju je ostavio, Foto: Pritnscreen

ne gubi vreme

ONA NAPLAĆUJE SE*S BOGATIM MUŠKARCIMA! U dve rečenice otkrila je sve TAJNE iz KREVETA

Previše vredite da biste gubili vreme na momke koji ništa ne daju

Objavljeno:

Gvinet Li je imala samo 19 godina kada se šefu na poslu požalila zbog dečka koji ju je ostavio. On joj je rekao da "nema smisla plakati za nekim ko je nije vredan i da s obzirom na to da je lepa i pametna, svoje vreme treba da uloži u nekoga ko će joj to vratiti". Rekao je:

Previše vredite da biste gubili vreme na momke koji ništa ne daju, a jednako je lako upoznati bogatog tipa, kao i siromašnog.

Nekoliko nedelja kasnije, po Gvinet je došao dečko u luksuznom, skupom automobilu, izveo je u skupoceni restoran i poljubio joj ruku na rastanku. Tada je, kaže, shvatila da je šef bio u pravu i da bogati tipovi stvarno bolje tretiraju devojke. Danas Gvinet ima 47 goddina i ljubavnica je isključivo imućnim muškarcima koji su sami stekli svoj novac i status.

A do sada je bila s više od 100 njih, ispričala je. Ipak, ističe kako "nije reč samo o novcu". Naime i ona je uspešna. Radi kao finansijski savetnik u firmi sa predstavništvima u Londonu, Amsterdamu i Njujorku i kaže da sebi uvek može da plati let biznis klasom i boravak u Four Seasons Hotelu.

Ipak, tvrdi da se previše puta opekla sa muškarcima koji su manje uspešniji od nje.

- Ne želim da nađem nekog goreg samo da ga odvedem u krevet - prosto želim više - rekla je.

Slobodne muškarce upoređuje sa napornim domaćicama, a isto je i sa muškarcima bez novca.

- Stalno ti nešto prigovaraju. Sećam se jednog dejta sa takvim gde je on bio previše opsednut time što ja sve plaćam, da mi je na kraju za svaki trošak prigovarao, čak i kad sam u hotelu upotrebila WiFI koji se plaćao. Tada sam promislila da sa takvim tipom mogu izaći samo jednom, i da mi se to neće opet dogoditi", ispričala je Gvinet. Ipak, kako kaže, muškarci koji su se sami ostvarili i dobro zarađuju, poput npr. multimilijardera koji se bavi investicijama u tehnologiji s kojim se trenutno viđa, su druga priča.

- Takvi tipovi će primetiti da sam bila na frizuri ili da nosim novu haljinu. Ne uzimaju žene zdravo za gotovo - kaže Gvinet, koja misli da je 'sramota' to što muškarci više ne nose buket cveća kada idu po devojku.

Ipak, kako ističe, najbolji su oženjeni tipovi. Dok će samac pisati SMS drugoj usred izlaska, ako mu se devojka nije potpuno svidela, oženjen muškarac će biti zahvalan što uopšte sedi sa nekim osim sa ženom i što ga neko sluša i doživljava. A o njima je, kaže, još nešto naučila: da su oženjeni muškarci najbolji ljubavnici, jer jako retko traže seks. A kad se i dogodi, naglašava, u tome su sto posto.

- Slobodni muškarci su prazni - dodaje.

- Poput kante koja je pre bila puna vode, ali se negde putem izlila. Oženjene muškarce su supruge svemu podučile, ali treba izabrati 'najskuplje' iz ponude - zaključuje Gvinet, koja trenutno izlazi s nekoliko muškaraca, uglavnom 40-ih i 50-ih godina, ali i s jednim u 70-ima.

Jedan od njih je menadžer koji se bavi fondovima, drugi magnat u brodogradnji. I sa svakim od njih se ona drži svojih nepisanih pravila: poput toga da izađe iz sobe ako on zove suprugu, ili da pripazi da za sastanke, putovanja ili poklone na nju troši novac koji mu stoji na posebnom računu - jer zna da žene, bez obzira da li znaju za nju ili ne, ne vole da ih neko sramoti. Ona je s njihovim muževima, kaže, jer su te žene za njih izgubile interesovanje i namaju seks zbog različitih razloga.

- Zašto bi ih osuđivali jer žele da ostanu seksualno aktivni, ili jer žele nekog poštenog ko im tu potrebu može ispuniti? - kaže Gvinet.

- To je samo delić slagalice koji im nedostaje - sve što oni žele je da se osećaju živim, a ako se ne osećaju živima, teško će biti ikakvi muževi - dodaje.

Muškarce s kojima izlazi Gvinet uglavnom pronalazi na jednom sajtu gde ljudi u braku traže partnerke za vanbračne veze, a tamo se prvi put ulogovala dok je i sama još bila u braku ali joj je muž bio impotentan jer je prolazio kroz terminalnu fazu raka. On joj je sam rekao da nađe nekoga, ali da pazi da to baš ne bude svima očigledno. Tako je, uz povremene veze i izlaske, s mužem ostala do njegove smrti pre deset godina.

Od tada je, kaže, klasične veze ne zanimaju.

- Nemam vremena za romantiku, ali je jako lepo znati da jedan dan ili vikend u mesecu mogu prestati 'da glumim odraslu osobu' i prepustiti se. Mogu puno da popijem, mogu usred noći da imam seks i da mi to ujutru ne smeta... Zatim ponovno navučem 'masku' za odrasle i vratim se svom uobičajenom životu - zaključila je.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Insider.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.