ISPLIVALE NOVE PRLJAVŠTINE PLEJBOJ ZEČICA: Terali su ih na SE*S, a ono što su im tad radili je UŽASNO
Hju Hefner i zečice, Foto: Profimedia

ŠOKANTNO

ISPLIVALE NOVE PRLJAVŠTINE PLEJBOJ ZEČICA: Terali su ih na SE*S, a ono što su im tad radili je UŽASNO

Ne spominjući, međutim, niti premijeru, a ni sam šou, strogo se zadržao na gradskim pričama koje je na svom Tviter nalogu nazvao „neprimerenim"

Objavljeno: 15:42h

Sin pokojnog Hjua Hefnera, Kuper, progovorio je javno o glasinama da se u čuvenoj vili njegovog oca živelo kao u kultu. Za vreme najavljivanja serijala o njemu, naime, pročulo se i kako je brojne mračne tajne ostavio za sobom, međutim njegov naslednik - tvrdi da je to daleko od istine.

Ne spominjući, međutim, niti premijeru, a ni sam šou, strogo se zadržao na gradskim pričama koje je na svom Tviter nalogu nazvao „neprimerenim".

- Možda neki ne odobravaju život koji je moj otac izabrao, ali on nije bio lažov. Nekonvencionalan, ali iskren. Bio je velikodušan, brinuo je ljudima. Sumanuto mi je šta se dešava. Sve ove neprimerene priče su rezultat nečijeg kajanja, koje je sad postalo osveta - tvrdi on.

Podsećanja radi, mesecima pred premijeru „Secrets of Playboy" šokantni trejleri „obilazili" su javnost. U jednom od njih, Holi Medison je napravila haos pošto je istakla da se u vili čoveka kom je jedno vreme bila i devojka „živelo kao u kultu".

- Razlog zašto je to što se od nas očekivalo da zaista i verujemo da je Hef dobar čovek. „Nije onakav kao što ga predstavljaju u medijima, on je okej". Sve van zidova vila ja bilo tako lako zaboraviti. Morali smo svi da budemo kod kuće do devet, prijatelji nas nisu posećivali... Niste inače imali posete, osim za praznike i tad vam dođu članovi porodice - govorila je ona i izazvala haos u Americi i širom sveta.

Podsetimo, Holi Medison se nije suzdržavala kada je pričala o svojim iskustvima sa bivšim ljubavnikom Hjuom Hefnerom u Playboy vili.

Sve je otkrila u kontroverznom dokumentarcu "Tajne Playboya". Medison je bila sa Hefnerom od 2001. do 2008. godine, a za to vreme se pojavljivala u rijaliti seriji "Girls Next Door".

Ona je takođe majka dvoje dece, a vilu je napustila 2008. godine i tada je prvi put progovorila o vezi sa Hefnerom, u svojoj knjizi. U novom dokumentarnom programu A&E "Tajne Playboya", koji otkriva tamne strane ove vile otkriva šta se krije iza savršene slike predstavljene svetu.

Medison je otkrila nepoznate stvari koje je doživela sa Hefnerom za sve te godine. Podsećanja radi osnivač ovog megapopularnog muškog magazina preminuo je 2017. godine u 91. godini.

Holi je je i ranije iznosila detalje iz Plejboj vile.

Hju Hefner
foto: Profimedia

„Nisam baš znala šta se sa njima tamo dešava, u smislu seksa. Znala sam da mora da postoji nešto i bila sam spremna na to, ali nikako na ono što se stvarno dešavalo“, rekla je ona.

„Nisam očekivala da ću imati seks te noći, mislila sam da će to biti više nešto nalik prvom sastanku – iako ne tradicionalnom prvom sastanku, očigledno. Mislila sam da će to biti više nešto kao da ja vidim šta me tamo čeka i da vidim da li želim da živim tu ili ne,“ ispričala je Holi.

Te večeri su, kako je rekla, imali seks.

„Definitivno sam očekivala da ću biti prva koja će sa njim otići u krevet i bila sam izgubljena. Bio je bukvalno gurnut na mene. I nakon što se to dogodilo, bila sam užasnuta i posramljena i to je imalo mnogo više emocionalnog uticaja na mene nego što sam očekivala.“

Ideja da svi znaju da spava sa njim joj je bila užasna.

1 / 11 Foto: Profimedia

„Mislila sam da je on stvarno pametan, zaista sam se nekako ugledala na njega i nije mi bio odbojna ideja da imam seks sa njim u smislu: „Fuj, on je star čovek!“ Ali nekako sam znala da sada svi znaju da ja spavam sa njim i nekako mi je to bilo užasno“, ispričala je ona. „Osećala sam se kao: Desilo se šta se desilo, vreme ne mogu vratiti, daj sada da dobijem ono po šta sam došla.“

Sledeće jutro je pitala Hefa da se preseli u vilu i on je pristao.

„Osećala sam se kao da sam nešto dobila time što sam se uselila. Kao da sam zaslužila neko poštovanje. Mislila sam ako ništa ne dobijem iz te situacije, to grozno osećanje će me proganjati do kraja života,“ ispričala je bivša zečica nazivajući njihov prvi seks traumatičnim.“

Mnoštvo bizarnosti se dešavalo u čuvenoj vili, a ranije smo pisali i o pudlici najboljeg prijatelja Hjua Hefnera, filmskog reditelja Džona Dantea, koja je razvila zavisnost o kokainu nakon što je provela neko vreme u čuvenoj Plejboj vili.

Jedna od bivših Hefnerovih zečica, Sandra Teodor, iznela je ove bizarne detalje o pudlici, tvrdeći da je Hefner morao da je drži podalje od gostiju tokom svojih razuzdanih kućnih žurki, jer je vila bila „puna droge“.

„Džon Dante bio je najbolji Hefov prijatelj. Imao je psa Luisa, a ta mala pudlica se navukla na kokain. Pas bi ga nanjušio s druge strane sobe, zato su morali da ga zaključavaju kad su ljudi bili u blizini“, ispričala je Sandra u nedavnom intervjuu.

Dodala je i da bi pudlica skočila svaki put kad bi otkrila prisutnost droge u blizini, a većina gostiju bi nešto konzumirala.

"Jedne noći je u vilu ušla jedna vrlo poznata osoba, a taj pas je skočio s kauča i počeo je da je liže po nosu. Ona je rekla: 'On me jednostavno voli', ali svi smo znali zašto je taj pas na njoj", dodala je Sandra, prenosi Radar Online.

Hefnerova bivša zaposlenica Lisa Loving Beret takođe je u dokumentarnom filmu "Secrets of Playboy" otkrila da je kokain bio velika stvar u Plejboj vili, pa je droga znala da se čuva i ispod držača toalet-papira.

Serija "Tajne Plejboja" baca potpuno novo svetlo na ono što znamo o osnivaču Plejboja Hju Hefneru i njegovoj vili

Kada je Hju Hefner pokrenuo Plejboj 1953. godine, izazvao je pravu revoluciju.

U seriji navodi se da je život u Plejbojevoj vili bio daleko od sjaja i "zlatne fasade", a da je stvarnost bila grozna.

Serija prikazuje kako je Hefner koristio svoju moć kako bi manipulisao ženama, a naročito je bio okrutan prema Holi Medison koja je živela u vili od 2001. do 2008. godine.

- Vratila sam se sa kratkom kosom, a on me je odgurno - priseća se Medison.

„I vikao je na mene da zbog toga izgledam staro i jeftino."

- Jednom je došla sa crvenim karminom, a on se trgnuo i rekao da mrzi crveni karmin na devojkama, i da bi ona trebalo da ga odmah skine. Iako su druge devojke mogle da nose crveni ruž. Izgleda da mu je to smetalo samo na Holi - ispričala je druga devojka koja je takođe živela u Pejbojevoj vili.

Medison je otkrila da se povremeno osećala kao da živi u paklu i da ne zna šta da radi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.