NAVUKLI PSA NA KOKAIN!? Isplivale nove BIZARNOSTI iz Plejboj vile!
Foto: Profimedia

skandalozno

NAVUKLI PSA NA KOKAIN!? Isplivale nove BIZARNOSTI iz Plejboj vile!

Novi detalji šokirali sve

Objavljeno:

Pudlica najboljeg prijatelja Hjua Hefnera, filmskog reditelja Džona Dantea, navodno je razvila zavisnost o kokainu nakon što je provela neko vreme u čuvenoj Plejboj vili.

Jedna od bivših Hefnerovih zečica, Sandra Teodor, iznela je ove bizarne detalje o pudlici, tvrdeći da je Hefner morao da je drži podalje od gostiju tokom svojih razuzdanih kućnih žurki, jer je vila bila „puna droge“.

1 / 4 Foto: Profimedia

„Džon Dante bio je najbolji Hefov prijatelj. Imao je psa Luisa, a ta mala pudlica se navukla na kokain. Pas bi ga nanjušio s druge strane sobe, zato su morali da ga zaključavaju kad su ljudi bili u blizini“, ispričala je Sandra u nedavnom intervjuu.

Dodala je i da bi pudlica skočila svaki put kad bi otkrila prisutnost droge u blizini, a većina gostiju bi nešto konzumirala.

"Jedne noći je u vilu ušla jedna vrlo poznata osoba, a taj pas je skočio s kauča i počeo je da je liže po nosu. Ona je rekla: 'On me jednostavno voli', ali svi smo znali zašto je taj pas na njoj", dodala je Sandra, prenosi Radar Online.

Hefnerova bivša zaposlenica Lisa Loving Beret takođe je u dokumentarnom filmu "Secrets of Playboy" otkrila da je kokain bio velika stvar u Plejboj vili, pa je droga znala da se čuva i ispod držača toalet-papira.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso/Radar Online)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.