MARS U JARCU SNAŽNO UTIČE NA SVE ZNAKOVE! Nekoliko DATUMA može da vam promeni sudbinu, DOBRO PAZITE
Mars, Foto: Printscreen/Youtube

sled događaja

MARS U JARCU SNAŽNO UTIČE NA SVE ZNAKOVE! Nekoliko DATUMA može da vam promeni sudbinu, DOBRO PAZITE

Mars u Jarcu napraviće važne aspekte do 6. marta sa Venerom, Plutonom i Jupiterom, pa se očekuju sudbinski događaji

Objavljeno:

Mars, planeta borbenosti i akcije, izašla je juče iz vatrenog Strelca i ušla u odgovornog Jarca gde će se zadržati do 6. marta. Poslednjih put Mars je bio ovde 2020. godine, a njegov povratak u Jarca doneće sudbinske događaje

Zbog ulaska Marsa u Jarca, gde je pod kontrolom Saturna, ključne reči koje opisuju ovaj period biće red, rad i disciplina.

Ovaj period nagoveštava potpuno drugačiji princip ponašanja, jer Mars u Jarcu ne radi ništa impulsivno i nepromišljeno, a na ceni će biti ljudi koji umeju znanja praktično da primene. To je taktičan Mars koji nam omogućava da ostvarimo svoje dugoročne ciljeve, samo ako se potrudimo.

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene za novac do kraja nedelje.

Ovo je vreme kada ćemo morati da se povinujemo određenim pravilima, jer Mars u Jarcu voli organizaciju i odgovnornost. Staloženost, marljivost i dobra strategija biće glavne odlike Marsa u Jarcu koje će dolaziti do izražaja. Ovo je period u godini kada ćemo biti sposobni da štedimo da bismo ostvarili neke više ciljeve ili kupili sebi nešto što istinski želimo.

Mars u Jarcu napraviće važne aspekte do 6. marta sa Venerom, Plutonom i Jupiterom, pa se očekuju sudbinski događaji.

Svemir
Svemirfoto: Profimedia

Mars u Jarcu imaće snažan uticaj na sve znakove, ali ponajviše na Jarčeve, Device i Bikove. Imaćete nagtivan uticaj na Ovnove, Vage i Rakove.

JARAC - Mars u vašem znaku poslednji put je bio ovde 2020. godine i već i sami znate da nema nikakvih rezultata bez mukotrpnog rada. Nećete osećati bilo kakav nekontrolisan bes, već ćete marljivo iskoristiti ovu energiju da dođete do ciljeva koji mogu da vam promene život. Sve će biti planirano u određeno vreme, a sa ovim periodom jačaćete svoj karakter. Pratktična znanja i iskustvo uspećete da sporovedete u delo. Mars će vam doneti i snažnu prijateljsku podršku. Svaki realan napor doneće rezultate, tako da u ovom periodu mnogo toga zavisi od vas.

Jarac
Jaracfoto: Profimedia

DEVICA - Mars u petom polju donosi vam učvršćivanje emotivnih odnosa. Pojedini prioadnici vašeg znaka mogu da se odluče da rade na proširenju porodice. Veoma povoljan period za sve Device. Ovo je prilika da se ideje spovedu u delo.

BIK - Mars u Jarcu vam donosi mogućnost da ostavrite svoje želje. Takođe, kako će Mars biti do 6. marta u vašem devetom polju očekujte dodatno usavršavanje i priliku za putoavnje. Ukoliko ste mladi, odličan je period za studiranje ili upisivanje nekog kursa.

Mars će da utiče i na poboljšanje finansijske situacije, pa će Ribe, Strelčevi i Vage itekako imati koristi od ovog perioda.

Pred nama su važni datumi zbog ulaska Marsa u Jarca.

16. februar - odlično za finansije i poslovne pregovore. Parovi koji su započeli vezu u ovom periodu mogu da se odlučne na brak ili zajendički život.

23. feberuar - aspekat Marsa i Neptuna donosi nam kreativnost i priliku da ostvarimo svoje snove.

1. do 6. marta - aspekat Marsa, Venere i Plutona donosi mukotrpan rad ali i profit.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.