MARS JE U STRELCU! Astrolog tumači šta to znači za ostale znakove Zodijaka
Horoskop, Foto: Profimedia

horoskop

MARS JE U STRELCU! Astrolog tumači šta to znači za ostale znakove Zodijaka

Planeta rata i akcije ulazi u znak Strelca 13. decembra i u njemu će ostati do 24. januara 2022

Objavljeno:

Planeta akcije, energije i borbe ulazi u vatreni znak Strelca. Mars u Strelcu je dobar, odnosno, vatreni znaci mu odgovaraju, jer i sam vlada vatrenim znakom. Stoga će sam tranzit Marsa kroz znak Strelca i dalje iskazivati svoje dejstvo, jačinu i dominaciju kao sto je to činio svojim hodom kroz znak Škorpije.

Planeta rata i akcije ulazi u znak Strelca 13. decembra i u njemu će ostati do 24. januara 2022.

Astrolog Aleksandra Bjeljac kaže da njegov tranzit može delovati u više pravaca i dodaje da to je suštinski slepa energija, konfliktna i opasna, ona koja ide, ne gleda oko sebe, upušta se u sve i spreman je na sve.

OVAN

Kod vas će Mars delovati na polju inostranstva i putovanja. Period kada možete otići negde van svojih granica bilo da je posao u pitanju ili odmor. Donosi vam kontakt sa strancima, mogućnost zaposlenja u stranoj firmi, ali i zaposlenje negde u inostranstvu.

BIK

Kod vas će tranzit Marsa delovati na polje drugih ljudi, polje transformacije i novca drugih. Period strasti je pred vama, kao i mogućih avantura. Nije dobar period za svaki vid pozajmice, kao i uopšteno zaduženja.

BLIZANCI

Vreme aktivne saradnje sa drugim ljudima, sklapanje partnerstava, javnih poslova i svih pregovora. Bićete dominantniji u odnosu sa drugima, ali moguće i problematične situacije usled veće dominacije u javnosti i suštinski u odnosu sa drugim ljudima.

RAK

Pred vama je period turbulencija na radnom mestu, mogući konflikti sa saradnicima i uopsteno kolegama, pa malo obratite pažnju. Takođe period povećane energije, ali i manjih oscilacija po pitanju zdravlja pa malo oprez od povreda kroz svakodnevne aktivnosti.

LAV

Kod Vas tranzit Marsa budi energiju emocija, ljubavi i deluje na polje zabave. Period flerta, zaljubljivanja i strasti, ali i manjih konflikata sa voljenom osobom. Period druženja, kretanja i suštinski dobar period pred vama po pitanju ljubavi, druženja, zabavljanja.

DEVICA

Tranzit Marsa nagoveštava veću aktivnost na polju doma i ukućana. Mogućnost nesporazuma i manjih rasprava sa članovima porodice može da donese Mars u Strelcu. Period je dobar za popravku, uređenje i suštinski sređivanje kućnog ambijenta i životnog prostora.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.