NE PRISTAJU NA APSTINENCIJU: Jedan horoskopski ZNAK bi "UMRO" bez SE*SA, čik pogodite o kome je reč
Ilustracija, Foto: Profimedia

jeste li među njima?

NE PRISTAJU NA APSTINENCIJU: Jedan horoskopski ZNAK bi "UMRO" bez SE*SA, čik pogodite o kome je reč

Ova tri horoskopska znaka ne mogu dan da provedu bez se*sa! Teško podnose apsitnenciju i odvajanje od partnera

Objavljeno: 12:32h

Astrolozi ističu da osobe rođene u ovim znacima ne podnose period kada su sami i "neaktivni".

Blizanci brzo gube samokontrolu. Oni su pametni i znatiželjni, a tu osobinu prenose i u krevet. Vole flert, prljave razgovore i igranje uloga u se*su.

Teško žive bez "akcije"!

1 / 15 Foto: Profimedia

Škorpija je verovatno horoskopski znak koji bi najteže izdržao apstinenciju od se*sa. One obožavaju zabranjeno voće i pravi su zavodnici, s obzirom na to da tim znakom vlada Pluton, koji se bavi se*som i ostalim tabu temama.

Strelac obožava da se prepusti trenutku. Spontani su i zabavni, a nadasve strastveni. Samostalni su i skloni tome da igraju po svojim pravilima. Ako osete privlačnost, lako se prepuštaju i neće razmisliti dva puta.

U nastavku pogledajte kakvi su horoskopski znakovi supružnici

Jesi li se ikada zapitala koji će ti muškarac jednog dana biti suprug? OK, ne možemo ti reći hoćeš li se i za koga tačno jednog dana udati. Međutim, zahvaljujući astrologiji, znamo koji se muškarci, prema horoskopskom znaku, najbolje osećaju kao supružnici!

Vaga

Muškarci rođeni u znaku vage odlikuju se iskrenošću kada su osećaji u pitanju. Ne plaše se da će ih neko povrediti i žele puno sklada u vezi. Dakle, retko će doći do svađe među vama, a ako i dođe, taj će čovek učiniti sve samo da svađa prestane. Muškarci vage takođe otvoreno prenose svoje želje i potrebe.

Rak

Ako si pronašla muškarca rođenog u znaku raka: čestitamo! Ovi muškarci zaista imaju sve što je potrebno dobrom suprugu. Brižni su, odani i osećajni. Muškarac rak će dati sve od sebe da te učini srećnom kao svoju ženu. A ako ti bude teško, učiniće sve da odagna loše raspoloženje. Ono što je ovde od velike pomoći: muškarci rođeni u znaku raka obično se ne boje pokazati svoje osećaje. A ako je jedna stvar važna u dobrom braku, definitivno je to činjenica da oba supružnika mogu biti sigurna u osećaje svog bračnog partnera.

Bik

Brak s muškarcem rođenim u znaku bika bit će senzualan i pouzdan! Muškarci s ovim znakom ne boje se čvrste veze. Naprotiv, jako cene što su u ozbiljnoj vezi i žele da im život bude siguran i stabilan. U brak donose najvažniji preduslov - dobrotu. Osim toga, muškarci bikovi su pustolovno nastrojeni i jako se vole zabavljati - zato ti u krevetu može biti izuzetno uzbudljivo dugi niz godina!

Devica

Jedna od najboljih osobina muškaraca koji su rođeni u horoskopskom znaku device: vole imati stvari uredne i sređene. Oni pospremaju i čiste! Sami od sebe! Nikada se nećeš svađati sa suprugom oko čarapa u hodniku. Ali, naravno da i muškarci device imaju puno više od velike ljubavi prema urednosti: vole biti pouzdani, pošteni i odani ljudima koji su im važni. Vernost je apsolutno neophodna za srećan brak. Osim toga, muškarci device su iskreni. Ako je svađa na pomolu, pokušavaju brzo ukloniti probleme s otvorenim raspravama. A kad te pohvali, možeš biti sigurna da misli ozbiljno!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.